היפרדות שלייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון בשבוע 26. הריון ראשון עד לפני שבועים מהלך הריון תקין. לפני כשבועים הופיעו אצלי הפרשות חומות מעטות שמופיעות כל כמה ימים. באותה תקופה אני חשה כאבים באזור בטחן תחתונה אבל לא תמיד במקביל להפרשות. עשיתי בדיקות שתן תקינות ואולטרסונד תקין לחלוטין. הרופא שלי אמר לי שיכול להיות שהמצב הזה נובע מקרע בשלייה שלא רואים באולורסונד והמליץ על מנוחה. אני נורא לחוצה האם המצב הזה הוא מסוכן??. ומה הסיכוי להפלה אני מאד לחוצה ודואגת.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מאוד קשה להתייחס לשאלותייך ללא בדיקה. אכן, תאורטית כל מקרה של דימום בהריון יכול לנבוע על רקע של הפרדות שלייה, אך יש לכך עוד סיבות רבות אחרות, שאינני יכול לדעת האם הרופא שלך התייחס אליהם או לאו. הפרדות שלייה הוא מצב שיש לו ספקטרום רחב מאוד - לעיתים, נמשך זמן רב ואינו משפיע על האימא ועל העובר, ולעיתים יכול להיות מסוכן. אם אפשר לדעת, אם כי במקרה שלך האבחנה של הפרדות שלייה היא לא וודאית על פי מה שאת מתארת.

בהעדר אבחנה וודאית אני מבין את משנה הזהירות שנקט הרופא שלך בהמליצו על מנוחה. מומלץ להמשיך מעקב על ידי הרופא המטפל שלך.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה