אוף עם המחלות האלו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי טיפול בבית של אנטיביוטיקה 10 ימים שום דבר לא עזר, ואתמול גילו לי דלקת ריאות חזקה. אני מאושפזת ומקווה שלפחות האנטיביוטיקה דרך הוריד ישפיע מהר יותר. כל כך עצוב לי על הילדים, וכל כך עצוב לי שאני לא איתם
    בחיים האלו שום דבר לא שווה, רק הבריאות.
    ועוד משהו שאני רוצה לחלוק איתכם.
    יש לי אח לפני כמה שנים בגלל אישתו המכשפה הוא הפסיק לדבר איתי, ופגע בי מאוד כל כך כעסתי ואני עדיין כועסת. היום אחותי אמרה לי שלפני כמה ימים גילו לו גידול, ואתמול הוא התבשר שכנראה הגידול ממאיר אלוהים יודע כמה אני רוצה להרים אליו טלפון ורק שיידע שאני אוהבת אותו ושתמיד הוא יהיה אחי ולא משנה מה אישתו עשתה ובכלל ואין לי אומץ
    הלואי שהפעם הכסף שיש לו יוכל לפחות לעזור להציל את החיים שלו
16 תגובות
עמוד 1
  • החלמה מהירה לכולכם!
    בזמנים כאלו אוזרים אומץ ומניחים למשקעים בצד
  • סיגליתוש
    החלמה מהירה, שתצאי מהר מהאישפוז ותחזרי בכוחות מחודשים הבייתה לילדים
  • רפואה שלמה, לך
    ולאחיך ,הלוואי שיוכלו לטפל במחלה ולרפא אותו, וכמו שאמרו לך, תתקשרי אליו...
  • החלמה מהירה יקירתי
    אל תדאגי הילדים יסתדרו.
    את חייבת לדאוג לעצמך, בגלל כל מה שעברת הגוף שלך
    נחלש ואת לא דאגת לו, אז תתחזקי ותנוחי.

• תודה בנות.
    אני ידבר עם אחותי והיא כבר תגיד לי אים כדאי להתקשר, לי נראה שאין מצב בחיים שהוא ידבר איתי ואפילו במצב הכי קשה. אבל בהחלט אנסה מקסימום יטרוק לי את הטלפון בפנים.
    ומה שחשוב זה שהוא יחלים אז מרחוק אני יתפלל למענו שהרופאים כן יצליחו לעזור לו ולרפא אותו במהרה

• אוי.... החלמה מהירה ומלאה. אולי זו הדרך של הגוף לנקז החוצה את כל הרע שעבר עלייך. תתחזקי ותחזרי לילדים שלך בריאה ומחוזקת

ובקשר לאחיך- כדאי לך להתקשר. אחרת תתחרטי. מניסיון של מישהו קרוב לי שעד היום תוהה מה היה קורה אילו...

לפעמים בעיתות משבר הפרופרוציות משתנות.

רק בריאות.

• מאמי
  • מאמו'ש קודם כל החלמה מהירה , מקווה שתתאוששי בקרוב ותשובי לילדיך

• מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב ושתשתחררי בקרוב
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • החלמה מהירה לך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה בנות, השיעול אצלי לא עובר ומתגבר. והרופאים הדפוקים האלו אפילו לא נותנים לי שום דבר לשיעול וזה ממש שיעול מטריד ביותר שגורם לי אי נוחות ואי יכולת לדבר הרבה או אפילו בכלל.
    הילדים מאוד קשה להם אתמול ממש רבתי איתם וכמעט ששיחררתי את עצמי לבית. כאילו הם חושבים בטח שאני בנופש והם מטפלים בו. וממש אני מרגישה עם זה חרא. אמרתי שאים היום אני לא משתחררת אני פשוט יוצאת מפה עם הרכב מטפלת בו אחרי הגן וחוזרת בערב.
    בקשר לאחי נחכה ונראה אין לי אומץ להרים טלפון יהיה קשה לי אים הוא יידחה אותי
  • קודם כל רפואה שלמה ומהירה לך

• את מאושפזת?? וואו! לא ידעתי
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • רפואה שלמה לך ולאחיך !
    אל תשכחי שאולי , לנוכח המצב, גם אחיך ירצה לדבר איתך באותה המידה ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה