היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חשדתי בפזילה אצל אדירי,לקחתי אותו לרופא ואין לו פזילה אבל כן יש לו צילינדר2.5 בכל עין
11 תגובות
עמוד 1
גם לשחר יש משקפיים זה לא נורא בכלל הם מתרגלים בסוף
אנחנו עשינו למשקפיים יום הולדת עם עוגה והרבה נחשים על העוגה בצורה של משקפיים שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איפי אהבתי
מאמי לגבי המספר אני מציעה לך ללכת לעוד כמה חוות דעת מניסיון
מסכימה עם נטלי, תלכי לעוד בדיקות אצל רופאים אחרים לוודא שזה אכן המספר.
ואדיר יקבל את זה בכיף ובאהבה כמו שאת תתני לו להרגיש.
מסכימה עם בנות
איפי זה אחלה רעיון
"..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
כיום יש הרבה יותר מודעות לליקויי ראיה והטיפול ניתן מוקדם יותר ולכן כבר לא נדיר לראות ילדים עם משקפיים. בפורום תמיכה בשם המשתמש הקודם שלי המלצתי לך על ד"ר נוימן דורון מכפר סבא הוא מומחה לפזילה ומנתח רופא מעולה וזאת אני אומרת ממקור ראשון [url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
תראי תמונות של אמילי של נוגה ושל שחר של איפי הם מהממים עם המשקפיים
כשכרמל היתה בגן אז היתה ילדה שהיתה צריכה משקפיים וההורים שלה קנו לכל הילדים משקפיים מפלסטיק (משקפי שמש ב-2 שקל) והוציאו את העדשות, כלומר השאירו רק מסגרת ועשו מסיבה בגן לכבוד המשקפיים...
אני גם עם משקפיים וגם כרמלי עם משקפיים אני בטוחה שהוא יהיה מהמם גם עם משקפיים