סקר עזרה להורים....:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות... מלא מלא זמן לא כתבתי פה אבל אני כל הזמן עוכבת אחרי כל ההודעות.... לא יודעת אם יש פה מישהי שזוכרת אותי בכלל

רציתי לדעת איך זה אצלכן מבחינת עזרה להורים של הבעל? הבעל עוזר להם הרבה אם בכלל? נגיד לוקח לקניות או עזרה בכל דבר??
    והאם זה משפיע על היחסים ביניכם?.

שלומית
11 תגובות
עמוד 1
  • אני זוכרת אותך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גם אני זוכרת אותך
  • הורים של בעלי גרים בעיר אחרת,
    אנחנו גרים באותה עיר עם הורים שלי, הם הורים "צעירים" ולא זקוקים לעזרה.
    כשיצטרכו, שני הצדדים, נזור בשמחה.
    אני חושבת שעזרה להורים לא צריכה להשפיע על היחסים בין בני הזוג, זאת חותם של הילדים לעזור להורים

• אני שמחה שאתן זוכרות אותי
    אבל תלוי כמה עוזרים.... לפעמים כשאת צריכה את הבעל לידך בשעות הערב לעזרה עם מקלחות, אוכל שינה עם הילדים והוא בדיוק יוצא בשעות האלה לעזור במשהו אז לדעתי זה כן מפריע..

שלומית
  • ברוכה השבה, זוכרים ועוד איך
  • אוהו! נושא מאוד כאוב אצלנו....
  • במקרה שלנו ברוך השם שיהיו בריאים עד 120 שני זוגות ההורים לא זקוקים לעזרה
    [URL=http://www.eliad.org]
  • הוריו של בעלי והוריי שלי מאוד עצמאיים - אם כבר הם עוזרים לנו

• שלומית!!

לאן נעלמת? עבר כל כך הרבה זמן

• גם ההורים של בעלי עצמאים ולא צריכים עזרה

בעלי רוב הזמן עוזר לאישתו
  • תודה על התגובות בנות...

אדווה, אצלי הכל בסדר ברוך השם... מה שלומך?
    אני כל הזמן קוראת פה אבל לא תמיד יש לי זמן להגיב.... אני משתדלת לעקוב אבל את יודעת איך זה... מרדף אחרי הזמן החיים שלנו....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה