-
לא הבנתי כלום
-
אני יודעת שעם יונתן בדקו אם הוא "מבין" פעולות פשוטות (כמו לך תביא לאמא את הכדור או לך תיקח את הכדור ותשים בסל) וזה נראה לי איזה שהיא אינדיקציה.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
אבחון קלינאית לא מספק בעיני...
קבעת תור לאבחון הפסיכולוגי, נכון?
-
לא. מה שהצלחתי להשיג דרך ורייאטי היה קלינאית. היום שלחתי מייל לפסיכולוגית שאבחנה את אור שבו שאלתי אם היא עושה פרטי. היא מדהימה, אבל לצערנו עברנו קופה והיא לא בקופה שלנו. היא ציינה פעם שיש לה קליניקה פרטית. אני מקוה שהיא תחזיר לי מייל מהר.
בכל מקרה, בקופה עוד לא החזירו לי תשובה
-
מקווה גם שהיא תענה לך במהרה.
לגן שפתי צריך אבחון ובו המלצה לגן שפתי - עד כמה שידוע לי....
-
את לא יכולה להרים טלפון למכון להתפתחות הילד? למה את רוצה לעשות באופן פרטי?
בכל אופן- אני צריכה חתימה של פסיכיאטר ששקד זכאי לסייעת צמודה לשנה הבאה (החתימה בשביל ועדת שילוב). הבעיה שבכל מכבי לא מצאתי פסיכיאטר שמטפל בגיל של שקד
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
מילנה, עד שאני אקבל משהו מהקופה אני אספיק לתלוש את כל השיערות מהראש
-
לא מאמי- דרישת משרד החינוך שפסיכיאטר יחתום.
סליחה על הבורות- בעית תקשורת (שאולי יש למעיין)= pdd?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
מילנה - אם יש בעית תקשורת, אז כן, PDD (אספרגר מאבחנים בגילאים יותר מאוחרים) אבל תפקוד הרבה יותר גבוה מאור. ובכל מקרה - לא נראה לי שיש לה בעית תקשורת. הקלינאית רק אמרה שהיא לא יכולה לשלול את זה על הסף, אבל לא היה שם משהו שצעק לבירור ואבחון. בכל מקרה, הניסיון מלמד שעדיף לאבחן ולהיות רגועים מאשר להישאר עם התהיה.
אני, בכל אופן, צריכה אבחון כדי לדעת לאיזה גן היא הולכת. זה הכי בוער לי כרגע.
-
את בטח עוברת תקופה לחוצה מאוד
-
שיהיה בהצלחה
-
בואי נגיד את זה ככה - אם יאבחנו אותה כPDD אני אהיה מאודדד מופתעת. הקלינאית בסך הכל פגשה אותה שעה אחת. הסיבה שאני לחוצה בזמן זה בגלל ועדות ההשמה.
בכל מקרה למדתי שעם אבחון או בלי אבחון, הילד נשאר אותו הילד. ההגדרה חשובה רק בשביל לתת כלים טובים יותר להתמודדות בחברה. מעין לא תשתנה אם יאבחנו אותה, אז לא כל כך אכפת לי.
-
שיהיה במון בהצלחה
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
שיהיה המון בהצלחה
-
את צודקת במאה אחוז! לזה התכוונתי. הרי עד שלא יאבחנו מה בדיוק הבעיה אצלה, לא יתנו לכם את הכלים הדרושים. הכל עניין של ניירת, חתימות ובירוקרטיה
-
מילנה, זה כל כך נכון. אבל ככה עם כל דבר במדינה שלנו - עמוס ואיטי, כי אין תקציב
-
המון המון בהצלחה!!!!
רק בשורות טובות!
-
קודם שיהיה המון המון בהצלחה