מה דעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב9:30 יצאתי לטייל , ועברתי ליד הגן של ירין - כל הילדים היו בחצר משחקים בכיף.. (
15 תגובות
עמוד 1
  • חה חה את מצחיקה אותי

• האמת שבמזג אויר כזה גם אני הייתי מעדיפה שיהיו בחוץ

• יום שישי שעבר היה יום נעים ביותר,קייצי,והילדים היו בחצר שעתיים.לדעתי זה אחלה,מוציאים מרץ,משתוללים,נשמע נהדר

• כשיש מזג אוויר מעולה - זה הזמן שהם בחוץ, אבל במקביל עושים יצירות, אצלנו זה בקבוצות, כל פעם קוראים לחלק. ב-12:00 יש צהריים ואח"כ נומי נומי

אני ממש לא הייתי דואגת
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אצל שחר בגן (עירייה ) הם יוצאים ב 11 עד 13 החוצה שזה שעתיים

ירין בגן פרטי עדיין נכון?

באיזה שעה הם אוכלים צהורים?
    מה עם א.בוקר?
    ובין זה לזה צריך להיות להם גם מפגש אחד או שניים בגן ומשחק חופשי לא?

לי זה קצת נראה הרבה זמן לגן פרטי להיות בחוץ
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מצידי שיהיו גם 4 שעות בחצר.
    עד שיש ימים יפים צריכים לנצל אותם
  • תראי, אם זה חד פעמי ולא משהו קבוע אין בעיה עם זה, כלומר אם היה יום יפה והם החליטו לנצל את זה ולהיות קצת יותר בחוץ אז סבבה.
    אם זה משהו קבוע שכל יום הם יוצאים לזמן כזה החוצה, זה היה מפריע לי
    וזאת אחת הסיבות העיקריות שהעברתי עמית גן, אני גם עבדתי בגן הקודם שלו וראיתי שכל יום הם יוצאים החוצה בשעה 9 ונשארים בחוץ עד 11 וחצי ואז צהרים שינה ושוב יוצאים החוצה, וזה שיגע אותי, גם יכול לראות שהילדים כבר לא נהנים, כמה אפשר להיות בחוץ???
    [URL=http://www.eliad.org]
  • לדעתי כמה שיותר זמן בחוץ ככה יותר טוב . הילדים של היום גם ככה לא נמצאים בחוץ מספיק זמן . הם משחקים גם שהם בחוץ . לא רעה שום סהבה לה**** ללימודים בגיל 4 יותר משעה וחצי ביום .
    http://www.holdthatpic.com/
  • נשמע טיפה מוזר. אם היית אומרת בין 10:00 ל11:30 מילא, כי בד"כ ב9:30 יש "מפגש" (לפחות אצלנו).

הייתי שואלת את הגננת או את ירין אם עשו היום מפגש.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • יעלי זה בדיוק מה שאני אומרת
    איפה המפגש של הבוקר
    מה עם א.הבוקר
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני חושבת שבגן ניצלו את המזג האוויר היפה ולכן השאירו את הילדים יותר זמן בחוץ
  • לא יודעת , לי זה נשמע יותר מידי זמן בחוץ...

• ארוחת בוקר הם אוכלים בסביבות 8:30-9:00
    וכן המפגש / חוג נערך גם באיזור השעה הזו . (או קודם חוג או קודם אוכל - תלוי ביום)
    אני מניחה שבאמת ניצלו את היום שמש כי בדכ הם ממש לא נמצאים כ"כ הרבה בחוץ (ואני עוברת שם לא מעט בימים לא גשומים ..)
    אני חוששת שאם אשאל זה יראה קרצייתי מדי ..
    אולי מחר בבוקר אני אני אגיד בקטנה שאנירואה שניצלו יופי את היום הקיצי שהיה
  • אני מסכימה עם מירית.
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה