מה דעתכן על זה?< - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עידן נמצא בגן פרטי,
    בחרתי את הגן בקפידה אך בתקופה בימים האחרונים הגגשתי הישתנתה...
    אתמול ב15.00 מנהלת הגן מתקשרת אלי ואמורת לי שאחד הילדים שרט את עידן,
    בין האף לעין שריטה די גדולה.
    הגעתי לגן חשכו עיני! וואחד שריטה, אחת במצב, שהייתי מבליגה והשניה?
    ע-נ-ק-ית! ירד לו גם דם. כמעט על חצי פנים

6 תגובות
עמוד 1

• שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הם ישנים? כשהם ישנים אני יודעת שהרבה עסוקות בלנקות ולארגן אחרי ארוחת צהריים.

אני לא הייתי ממהרת לשפוט....אבל מעירה ושואלת. בהחלט.

הסיפור שיותר מרגיז הוא השריטות האלו. ברגע שילדים רבים - צריכים להפריד, זה לא אמור להתדרדר ככה. מעצבן פויה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אז אני לא מתרגשת מעניין השריטות - כי ככה זה - ולצערי הרב גם יותר גרוע

• טוב אז לקחתי אותו מהגן כבר והנסיך ישן.
    מה שראיתי במצלמות זה 2 ילדים בלולים ןעידן בכיסא.
    עידן בתינוקיה, כשהגעתי כולם ישנו. שעידן היה קטן יותר גם היה ישן סביבוות השעה הזו.
    עידן היחיד שלא ישן (חוץ מעוד תינוק שניסה להירדם).

הערתי על זה - היא אמרה שבדרך כלל כולם נרדמים בשעה הזו (מה שנכון), אז היא החליטה לנקות קצת ועידן שיחק עם משחק בכיסא.

לגבי השריטה, נכנסה הגננת שהיתה נוכחת (זה קרה בזמן משחק בגימבורי).
    היא אמרה שעידן נשך את הילד, ואיך שהיא באה להפריד, היד של היד היתה על הפנים של עידן והיא הרחיקה את הילד, ובכל זאת עידן נשרט.

אה והילד היה ישר עם ציפורנים גזורות היום,

• בקשר לחלק הראשון - זה לא בסדר שלא גוזרים את ציפרניי הילדים, יחד עם זאת - הילד סרט את עידן כהגנה עצמית - ולדעתי זה פייר לגמרי...
    (כשמעין היתה בת כמעט שנתיים המטפלות סיפרו לי יום אחד שהיא נשכה ילדה בגן, הן רק "שכחו" לציין בפניי שאותה ילדה הכניסה אצבעה לפה של מעין...)

בקשר לניקיון - את היית כבר עצבנית על הגן, אז אין לי ספק שכל דבר נוסף יעצבן אותך. מי שמחפש - מוצא על מה לכעוס.
    (עוד דוגמא
  • הוו... אני רואה שאת מבקרת גם פה לפעמים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה