אשמח לקרוא את דעתכן בנושא ומה אתן הייתן עושות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה מראש קצת ארוך
    יום ד' האחרון היינו דנדוש ואני חברה טובה שלה מהגן אמא של החברה והאח הקטן בגן העיר (זה קניון פיצי ליד העיריה בת"א למי שלא מכירה)
    הבנות ישבו באיזשהו מיתקן האמא של החברה ואני ישבנו בצד משקיפות ומדברות (סוף סוף התחלתי לתת לדנדוש קצת חופש

16 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי הגזמת במקרה זה,הבן אדם היה עם הבת שלו...
    סתם אבא נחמד שבתום לב הציע לשים כסף במתקן.
    פדופילים פועלים מחוץ לטווח ראיה של ההורים כמובן...
    בקשר לזה שאת מחדירה לילדה פחדים לגבי זרים, אני לא יודעת אם זה כ"כ טוב בשלב זה, אני עדיין לא עשיתי עם סמדר ונטע שיחה לגביי אנשים זרים בגלל שהם כל הזמן בהשגחתי ללא הפסקה ובגן הן בטוחות, כשהן קצת יגדלו אני כמובן אסביר להן על כל הרוע שיש בעולם הזה. בינתיים אני מעדיפה שישארו עוד קצת תמימות.
  • תודה ליוש
    אבל לדנדוש גם היתה תקופה לא יודעת אם סיפרתי או לא שהיתה רצה לחבק כל אדם זר שרואה ברחוב שרק מחייך טיפה אפילו אם החיוך לא אליה וכמובן שאותו אדם (תמיד זה גברים , בנים - דנדוש לא אוהבת בנות,נשים) היה מחבק אותה חזרה ואני תמיד תמיד כעסתי על כך (על אותם גברים אנשים) לדעתי זה ניצול תמימות של ילד קטן שעדין לא מבין. ובמקביל הסברתי לה ולימדתי אותה כבר מעכשיו בגלל זה, לא לדבר ולא להתייחס לאנשים זרים שלא מכירים ואפילו שאותה אמא ואני עמדנו במחרק סביר מהבנות שלנו (אותה אמא לא חששה והיא טוענת שמכירה אותו מהאיזור) לי כן יושבים דברים כאילו כי אני חייבת ורוצה להגן עליה כבר מעכשיו, וללמד אותה כבר מגיל הזה (עוד חודש וחצי בת 3) שלא מדברים ועונים לזרים וגם לא לקחת כסף גם אם זה סכום קטן

• גם לדעתי הגזמת קצת
  • אני כן חושבת שצריך להרתיע את הילד מלדבר עם אנשים זרים
    אני ממש לא חושבת שזאת הדרך הנכונה.
    זה קרה בסדר את ליד משגיחה
    תני לזה להיגמר ואז תלכי בצורה רכה לדנדוש ותסבירי לה שהאיש היה מאוד נחמד אבל שהיא צריכה לסרב לאנשים זרים שהיא לא מכירה.
    ילדים הם בוגרים ומבינים- מה שאת עלולה לגרום לה זה חרדה ופחדים וזה לא הדרך הנכונה לדעתי.

• גם לדעתי הגזמת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה לעונות זה חשוב לי לדעת כי רק מטעויות כאילו אני חושבת למדים יותר כן אני כל פעם מחדש מסבירה לדנדוש שאסור בתכלית האיסור לדבר עם אנשים שהיא לא מכירה גם ככה רוב הזמן בהתחלה היא כאילו מתביישת ונצמדת מאחורי (בעיקר וגם עם אנשים שאנחנו כן מכירים)
    ודנדוש היתה עם חברה שלה והבת שלו נראה לי ילדה בת 4.5 חמש השתוללה בכלל עם הכלב שלהם לא איכפת לה מדברים אחרים
    ובלי קשר באותו רגע היא היתה בעונש והרשתי לה לשבת במתקן בלי להפעיל בתור עונש כי ברחה לנו בזמן ששילמתי לה על הארטיק שלה למתקנים למרות שדרשתי שתעמוד לידי

• אני בחיים לא מעליבה הורה מול הילד שלו (ולא קוראת לו פידופיל ליד הילד שלו
  • שלי אני איתך
  • תראי זה תלוי בסיטואציה ובתחושה האישית שלך. (אני מאוד מאמינה בזה שאמא, נשים בכלל יש להן תחושות לגבי אנשים לדעת למי יש כוונות טובות ומי נחשב "חשוד") - ואת צריכה ללכת עם התחושות שלך בכל מה הנוגע לביטחון של הילדה שלך.
    גם בעיניי תמוהה שהציע כסף לבנות
  • תראי, קרה לא פעם ולא פעמיים שהבנים עלו על מתקן מטבעות יחד עם ילדים זרים לחלוטין...לדעתי? אם הוא רוצה לשלם ועושה כיף לבת שלו ורוצה לשמח גם את הבת שלך ואת לידם..לא חושבת שהייתי מתנגדת..הייתי משלמת סיבוב נוסף גם בשביל הבת שלו

מצטרפים ל YES תוך יומיים 072-2514350 מספר ישיר אליי
  • מיכלי אם תקראי זו לא הבת שלו היתה על המתקן אלא חברה של דנדוש מהגן. הבת שלו בכלל שיחקה עם הכלב שלהם במקום אחר בטווח ראיה

חוץ מזה אני כבר לפני כשנה וחצי עברתי איתה ניסיון חטיפה של אבא שלה בבית חולים בזמנו שהיתה אמורה לעבור את הניתוח דרכי הדמעות הראשון אז כן אני לא ארשה שזרים יתקרבו או ידברו איתה ולא כלום לי יש סיבה לפחד ואם צריך לתקוף אני אתקוף רק כדי לשמור ולהגן עליה

• טוב אז ככה ...
    פעם ראיתי תוכנית על ניסיון שעשו, לקחו ילדים במגרש משחקים,
    ונתנו לזר להתקרב אליהם להציע להם לשחק עם הכלב שלו,
    רוב הילדים הלכו עם האיש הזה, לפני כן ההורים היו בטוחים שהילד/ה
    שלהם לא ילכו עם זרים...
    ולכן אני כל הזמן מזהירה את הילדים שלי לא לדבר עם זרים, גם אם הם
    מציעים להם ממתקים לא יודעת מה, תמיד לבוא לשאול את אמא קודם.

אני לא הייתי הולכת לצרוח עליו, אבל מיד הייתי רצה לראות מה רוצה
    "התכשיט" הזה שמציע לשלם לילדים עבור המתקנים !!!
    אומרת לו לא תודה אני אשים לה כסף !!! דואגת לו במבטים להתחפף
    לי מהעינים מהר !!!!

• מסכימה עם הדסקה, אבל גם עם אוריתי.

זה שהוא אבא לילדה לא עושה אותו טלית שכולה תכלת....אלוהים ישמור איזה סיפורים שומעים על אבות
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני גם הייתי "קופצת" לראות מה קורה שם .. אבל מכיוון שאני לא בידיוק יודעת מה כוונותיו, אם באמת מטוב לב או לא, לא הייתי מתנפלת אבל כן הייתי שמה בעצמי כסף לילדה , אומרת לו "תודה אבל אני פה" וזהו . ולוקחת את הילד/ ילדה שלי משם וכמובן מסבירה לא לדבר עם זרים וכו .
  • תודה לעונות אני קפצתי ישר אבל בגלל שאני פרפקציוניסטית פתחתי גם את הפה
    במצב הזה אין אחד זר שיוכל לדבר עם הבת שלי כך היה קורה גם שהיינו איתה בדיזנגוף סנטר והיו מחבקים אותה זרים הייתי ישר תוקפת אותם וצועקת עליהם שידעו לא לגעת סתם כך בילדים לא שלהם (גם מבוגרים) אין אני יודעת מה הכוונות ולכן כל עוד אני בסביבה אני אגן עליה כמה שאפשר
    ושוב אני רואה שאני לא היחידה בזה שישר קופצת לילדה לשמור מכוונות זדוניות של זרים

• אני ישר קופצת לילדה שלי, לא עומדת מהצד ומסתכלת,
    אבל לא מעליבה בן אדם ולא צועקת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה