כבר חפרתי לכן בעניין... ובכל זאת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עצבנית על המכון להתפתחות הילד. איזה חוסר יעילות! הם קיבלו את החומר ששלחתי להם לפני שבועיים ועדיין לא שמעתי מהם כלום. הם לא עונים לטלפון, למרות שאלו שעות מענה טלפוני.
    אתמול כבר הספקתי לקחת את מעין לרופא התפתחותי באופן פרטי (המזכירה אמרה שאת רוב הכסף נקבל חזרה דרך הביטוח המשלים) והוא קבע שלמעין אין בעית תקשורת, אבל היא צריכה קלינאית. אוףףףףףף! אין עם מי לדבר! את הכל הם עושים דרך הדואר...
    את אור אבחנו בקופה אחרת ושם ענו לטלפון והיו הרבה יותר יעילים. כשהנוירולוג הפנה אותנו לבדיקת MRI, הקופה אישרה, אבל אז עברנו קופה (כי רופא הילדים בקופה הנוכחית הוא תותח!) ובקופה הנוכחית העדיפו לעשות לאור אבחון נוירולוגי מקיף חדש רק כדי להגיד לנו שלא צריך בדיקת MRI. הם מתקמצנים על הבדיקה.
    אז זהו. אני במלכוד - אני לא רוצה לחזור לקופה הקודמת בגלל רופא הילדים המדהים שלנו, ומצד שני, הם כל כך מרגיזים אותי.
    מעין גם מקיאה בנסיעות, ולי יש פובית הקאות, אז אין לי אפשרות לקחת אותה למכון להתפתחות הילד בקופה הקודמת, כי זה רחוק מידי...
    ויש עוד עניין - בעל הבית שלנו החליט לנסות למכור את הדירה, מה שאומר שלא נשאר לנו עוד הרבה חודשים כאן, כי מן הסתם הקונה לא ירצה לחדש חוזה, אז נצטרך להחליט לאן לעבור. המצב לא אידיאלי
11 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קבלי ממני
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני חייבת לשאול משהו. איזה קופה את עכשיו? לאומית?
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטל, אני מפחדת לכתוב את השם באינטרנט (אני פחדנית, אני יודעת).
    בסוף, אחרי שהתנתק לי כמה פעמים אחרי המתנה ממושכת, ענו לי לטלפון ועוד לא היתה להם תשובה, אבל אמרתי להם שאני לא רוצה אבחון, כי כבר יש לי, רק שיתנו לי טיפולים. אז היא אמרה לי לשלוח בדואר
  • ממה יש לך לפחד? דווקא להיפך - לפעמים נציגי הקופות מגיבים כאן!!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • שיהיה לכם המון בהצלחה

• ממש חבל ועצוב לישמוע שככה זה מיתנהל
  • נשמע סיוטי במיוחד! איזו תקופה לחוצה!!!
    אני שמחה לדעת שלמעין אין בעיית תקשורת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • שכחתי- את מוזמנת "לחפור" כמה שבא לך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • כל דבר לוקח שנים אצלהם ... זה ממש כבר בדיחה .
    מילנה יקרתי גם אני במכבי ו- 3 חודשים "מטרטרים" אותי בשביל קלינאית תקשורת לנדב.
    אני כבר ממש זועפת
  • נט , באמת להתקל בחוסר היעילות של הקופות זה הדבר המרגיזזז!!!!!

מרץ יקירתי, אני יודעת שעל פניה לקלינאית תקשורת שפונים אליה באופן פרטי, ובתנאי שהיא עובדת בהסדר עם קופ"ח מקבלים החזר מאד גבוה ( כ - 85% החזר, אבל אל תתפסי אותי במילה). הרבה פעמים עדיף לפנות באופן פרטי לאחת שנמצאת בהסדר עם הקופה - גם יותר מהיר, גם החזר גבוה. אז אמנם זה לא בתוך הקופה, דבר שמזכה אותך ב - 100% החזר (אולי פרט להשתתפות עצמית קטנה) אבל יש לזה יתרונות אחרים.
    שרון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה