בנות אני חייבת אתכן דחוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליאל שלי חולה מיום שבת התחיל לו חום שעלה במהירות ל 40 יורד לשעה שעתיים גג מ 40+ ל 38.5 מתחת לזה לאיורד אתמול לקחתי אותו לרופא היא אמרה ריאות נקיות , אוזניים גם בלי דלקת מה שכן יש לו גרון אדום אש לקחה משתח גרון ונתנה מירשם אנטיביוטי שאמרה לקחת רק אחרי תוצאות בדיקה.היום הגיעה התוצאה "שלילי" החום עולה ל 40+ שוב ושוב ושום דבר לא באמת עוזר. אני כבר מיואשת ולא יודעת איך לעזור לגוזל הקטן שלי....

5 תגובות
עמוד 1
  • לכי שוב לבדיקה חוזרת אולי בכל זאת דלקת אזניים
    את האמת אני בחום כזה מתייצבת כל יום

• אני יכולה להבין אותך שנורא מלחיץ לראות את המעלות עולות ועולות...

אבל היי רגועה.
    ברגע שמדובר בחום שעולה ויורד במתן משכך כאבים מדובר בסה"כ בוירוס, הוכחה לכך היא תוצאות הבדיקות.

יכול להיות שיהיו 3, 4 ימים כאלה ואז הכול יתחיל לרדת ולעבור.

לנו היה את זה עם ליאםה בעבר, ואני זוכרת שגם ל MIRIT.

מאוד מתסכל אבל יעבוד עוד קצת...
  • להתעקש על בדיקת דם!
    זה חום מאוד גבוה..
    דלקת ראות לא תמיד מגלים בבדיקה פשוטה - לניצן היתה השנה דלקת ראות שראו רק בצילום.

בקיצור - תחזרי לרופא - או אם יש לך אפשרות לכי למוקד חרום של הקופה, אולי זה יעלה לך קצת כסף אבל לא יוציאו אותך בלי לעשות לו את כל הבדיקות

שירגיש טוב הקטנצ'יק
  • שירגיש טוב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אולי מחלת הנשיקה?
    תרגישו טוב.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה