מה עדיף, לשיפותכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי בסבב גנים טרום-טרום לבנות (שתיהן עולות לגן) ואני בהתלבטות. תביעו דעתכן, בבקשה.
    מה עדיף?
    גן קרוב יותר לבית, עם גננת מאוד נחמדה, אבל בלי צהרון במקום (אני עוד לא יודעת אם אני אצטרך, אבל טוב שיש אופיצה כזו).
    יש חוג ריטמיקה כל שבוע וחוג חיות פעם בחודש
    או גן טיפה יותר רחוק (עוד כ-7 דקות הליכה נוספות), חדש יותר, שיש בו 2 עמדות מחשב וצהרון במקום, אבל פחות אהבתי את הגננת (בכל מקרה עד כמה שהיא דיברה איתי, היא הייתה טיפה אנטיפטית. אולי עם ילדים היא הכי נפלאה בעולם).
    חוג ריטמיקה גם כל שבוע וחוג חיות פעם בשבועיים.
    או גן שהוא לא במרחק הליכה סביר, אבל יש בו גם צהרון וגן גננת נחמדה. אין מחשבים.
    אמא שלי תצטרך לקחת אותן (במיוחד עם לא נחליט על צהרון) והיא לא נהגת.

תקחו בחשבון שאת הגן הראשון והשלישי ראיתי כשהילדים היו בריכוז/פעילות משותפת ואת הגן השני (עם הגננת לא משהו) ראיתי כשהילדים היו בזמן חופשי, והיה מן הסתם בלאגן והגננת הייתה יותר עסוקה בילדים ולא באתי לה טוב.
    לפני זה התקשרתי ושאלתי מתי נוח לה שאני אבוא. אמרה לי מתי שאני רוצה.

אני חדשה בחדרה, ואין לי כל כך אנשים לשאול חו"ד.
    נראה לכן בסדר לגשת לגנים ב 13:30 ולשאול הורים, שאני לא מכירה? יש הורה שיגיד משהו לא טוב על גן שהילד שלו נמצא שם?

8 תגובות
עמוד 1
  • אולי זה משהו דפוק אצלי- אבל אני לא הייתי מכניסה את שקד לגן שהגננת בו לא נראית לי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גננת נחמדה זה מאוד חשוב ,כי תחשבי שאת צריכה להרגיש בנוח לבקש , לשאול , להעיר , אם במידה ותצטרכי ...וזה מאוד חשוב שיהיה מישהו בצד השני שפתוח להקשיב ולענות .
    צהרון במקום זה גם חשוב..פשוט בגלל הפחד שלי מהסעות .
    ולמרות הכל הייתי הולכת על הראשון .(כי גם מרחק מהבית חשוב()
  • את יכולה בהחלט לגשת ולשאול את ההורים..אולי הגננת לא כזאת נוראית כמו שנראה לך..
    אצלנו הגננת ממש חמודה והסייעת אנטיפתית
    http://www.holdthatpic.com/
    http://www.holdthatpic.com/
  • הי,
    לפי דבריך טוב שיש אופציה לצהרון משמע גן 1 פחות טוב.
    אני אישית גם בעד כימיה עם הגננת ולא אוהבת טיפוסים אנטיפטים. אני מעדיפה לדבר עם אנשים חמים שמסבירים כל דבר, שאפשר לבקש מהם דברים בלי להרגיש לא בנוח וכו'.
    מה שמשאיר את הגן ה-3 כאופציה סבירה, למרות שהוא רחוק......

עדיף לשאול אנשים שהילדים שלהם נמצאים בגן - לא השאלה האם הם מרוצים (שאלה סגורה) אלא שאלות יותר פתוחות כגון - ממה הם מרוצים, מדוע הם בחרו את המסגרת הזו וכו'......

אבל בסופו של דבר - הכי חשוב תחושת הבטן שלך.........
  • לי חשובים 2 דברים בגן:
    הגננת וצהרון
  • צהרון בעיניי - זה חשוב מאד. דווקא אני בעד גן מס' 2, אבל לבוא לשם בהזדמנות אחרת, אולי אפילו לדבר עם הגננת בטלפון.

אני הולכת תמיד עם התחושה האישית שלי. אם אני מרגישה לא טוב - אני לא שמה את הילדים.

אף הורה לא יגיד לך שהוא לא מרוצה מהגן של הילד שלו
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה, בנות
  • זה עניין של סדר עדיפויות .
    לי הכי הכי חשוב שתהיה גננת נעימה.
    אני כן הייתי מחכה בחוץ ב- 13:30 ושואלת הורים מה דעתם על הגן .
    הורה שלא מרוצה יגיד לך .. אני בטוח הייתי אומרת ... ואז תעשי את השיקולים מסביב .
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה