אני מצטערת שאני חסוייה...

אבל אני צריכה אותכן... אני קודם כל אסביר את עצמי למה נכנסתי כחסויה כבר תקופה של שנתיים וחצי + חיי הנשואים שלי בזבל כמה שבעלי אומר לי שהוא מעריך אותי ואוהב הוא רחוק מלראות את זה

הוא מוריד לי את הביטחון העצמי שלי, עוזר בבית רק שבא לו, בהריון הוא בכלל לא היה שם לתמוך בי

הוא עובד בערבים זאת אומרת שיש לו בקרים פנויים והוא לא עושה כלום חוץ מלישון (זה בתנאי שהוא ישב כל הלילה בפייס או עם חברים..) ואם הוא לא ישן הוא מטייל עם חבר או יושב מול המחשב!
וכן דיברתי ודיברתי איתו וכל פעם הוא הבטיח להשתנות והוא השתנה לשבוע שבועיים בדיוק...
בעלי רק מצפה לקבל ולקבל ולא לתת שום דבר...
הוא אומר אימרות פוגעות לא רק לי... אלא גם לחברים והוא חושב שכולם לוקחים את זה בצחוק

יש עוד הרבה ..
אבל את הקש ששבר את הגמל זה שכמו שאמרתי בהריון הוא לא תמך בי היה חוזר מאוחר... לא היה שם שהייתי צריכה אותו

הוא כמעט ולא נוגע בי כבר שנה וחצי

וחשדתי בו תקופה ארוכה..וכן בשבועיים האחרונים צדקתי הוא בקשר עם משהי אחרת נכון הם עדיין לא שכבו אבל מה שהם עשו זה מספיק

החלטתי אחרי חודשיים וחודשיים ללא שינה,
שאולי עדיף לי להיות לבד ומאושרת מאשר להיות נשואה להיות לבד ולא מאושרת
אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לפתוח את הקלפים בפני בעלי...על כל מה שהוא עשה וכן גם על הקשר שיש לו שהוא קשר של איזה חודשיים(וידוע לי שזאת לא הראשונה...)
ומה שהיה אחרי השיחה אין לי מושג ....
אוף אני רועדת כולי ודמעות זולגות אבל אני שהקלפים צריכים להפתח!מגיע לי משהו שיודע מה אני שווה
אני צריכה שתתפללו עלי שתחזיקו לי אצבעות!שאני לא אלחץ והוא לא יצליח למרוח אותי בסיפורים ותחמנויות כמו שהוא תמיד עושה!

תודה למי שקרה...ומי שחושדת שהיא יודעת מי אני נא לא לישאול בשלב זה אני צריכה להגיע להחלטות לבד!
תודה