בנות - צריכה ייעוץ לגבי שליחת ילד חולה +עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מטפלת בבית עם בני בילד בן שנה ו3 ותינוקת בת חצי שנה

במשך החצי שנה שאני מטפלת בילד בן השנה ו3 ההורים שולחים אותו במצבים של חולה , כמעט חולה, חולה גמור ובריא :)
    אני אחסוך בסיפורים הזויים של שליחת ילד אליי עם הבעבועות ודלקות וכו

הילד הגיע אליי היום עם דלקת בעין.. הפרשות ואדמומיות
    התקשרתי לאמא ורק אחרי 20 דק היא חזרה אליי ..הסברתי לה שהילד עם דלקת
    היא אמרה לי לשים לו תמציתשל תה ולחכות עם זה עוד חצי שעה
    אני כמו סתומה שמה לו ומתקשרת שוב להעביר לה ת'מסר של "הלו קחי את הילד"
    היא אמרה שהיא תשלח את האבא לאסוף את הילד הוא הגיע אחרי חצי שעה (מיותר לציין שהיא גרה 2 בניינים לידי והאבא מובטל בבית)
    הוא הגיע עצבני וכועס לקחת את הילד והלך
    עכשיו היא התקשרה לפני שעה ואמרה שהרופא הביא טיפות לדלקת אין לה סידור מחר וזה לא אמור להיות כבר מדבק!!!!! היא מנפנפת אותי ב נדבר מחר!
    אנייודעת מה יהיה מחר..היא תנקה לו טוב את העין לפני שהיא זורקת אותו פה אצלי
    ואני אצטרך לעבור איתו עוד יום ככה!!
    השאלה היא.. האם גם אצלכן זה ככה? האם זה תיקן? מה לעשות!??!?!?!?!!?!
    ..אני באמת שואלת .. מה אני צריכה לעשות?? איך להעביר לה את המסר שילד עם דלקת בעיניים לא שולחים לשום מסגרת שיש בה עוד ילדים !!
    --------------------------------------------------

הדס []הוא מקבל אנטיביוטיקה-טיפות לעיניים. אם זה לא דלקת אז מזה!?
    לא ניפצת לי שום בועה ..אני לא בייביסטר אני מטפלת לכל דבר
    ואני ל איודעת על הטירטור שעושים לך בגן על כל פיפס אני זה לא המקרה!
    הילד התקבל אצלי כשהוא היה עם אבעבועות עוד בתקופת הדגירה
    אני מקבלת את הילד כול בוקר כל בוקר כשהוא עם התיתולשל הלילה ולפעמיים עם קקי..אני מקבלת את הילד עם נזלת יבשה מאתמול בפנים !
    כשדיברנו בנינו סוכם שהילד שלי חולה הבעל נשאר בבית לטפל ושאני לא בייביסטר אישית אני מטפלת כמו מעון ואני לוקחת לה גרושים!!!!!! (במודיעין לוקחים בסביבות ה2500-2300 למטפלת בבית) זה לא ענייןש ל כסף..אני משקיעה הרבה..אני מכינה ארוחות חמות ..יוצאת איתם כל בוקר ואחהצ לגן שעשועים ..אני יודעת שאני נותנת את כול כולי הטוב שבטוב כי אני אוהבת את העבודה שלי ואת הילדים שאני מטפלת

אישור רפואי הוא ביטחון בשבילי שהילדים שאצלי לא יידבקו!!
    הייתן רוצות שאמא אחרת במעון של הילד/ה שלכם תשלח ילד עם דלקות או שפעת או אבעבועות לגן !??!?!?

תאמינו לי שהיא יודעת מה החוק זה הילד ה4 שלה..

שלחתי לה הודעה בבוקר שאני מבקשת אישור רפואי
    התעלמות מוחלטת ודפיקה בדלת ..האבא הביא אותו ואני מסתכלת על הילד
    הוא עוד אומר לי החוצפן הזה :"איזה סקירה את עושה לילד"חוצפן
    שאלתי למה אין אישור רפואי הוא אומר לי שאין צורךוהלך.
    הוא כבר בלי הפרשות אבל העין אדומה וכל המסביב..ו

אין לי כבר כוח..אנשים פשוט חוצפנים!!! מצטערת... לא מבינה
    אני לא רוצה לשלוח את הבן שלי למקום שהמטפלת מקבלת ילד חולה ללא אישור רפואי שזה לא מדבק!

תודה על התגובות .. חיזק אותי מאוד לדעת שאני בסדר גמור .. יום מקסים[hug
    לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
23 תגובות
עמוד 1
  • על גופתי המתה אני אשלח את להב במצבים שאת מתארת למעון - ילד חולה צריך את אמא שלו

• תגידי לה בצורה אסרטיבית שאת לא מוכנה לקבל ילד חולה.
    אם היא לא מבינה, אז תסבירי לה בבדידים שיש לך עוד שני ילדים להשגיח עליהם ואת לא מעוניינת שהם ידבקו!
    אם היא לא תבין גם את זה, אז תגידי לה שהיא לא היתה רוצה שהילד שלה ידבק מילד אחר שהגיע חולה, אז את לא תעשי את זה לאמא של התינוקת.
    בקיצור- תתחילי להעמיד אותה במקום! היא צריכה להבין שיש עוד ילדים חוץ מהבן שלה!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • דרך מאוד פשוטה - לדרוש אישור מהרופא בכתב שילד לא מדבק . זה דרישה לגיטימית שלך . כאם היתי אמא של שני ילדים אחרים והיתי רואה שיש ילד חולה לא היתי עוברת על כך בשקט . תסבירי לגברת שאחריות שלך היא כלפי כל הילדים . לא מדובר על מטפלת פקטית אחא על מסגרת .
    http://www.holdthatpic.com/

• [

• תודה.. סימסתי לה עכשיו בבוקר ..נראה מה יהיה
  • תעדכני מה היה. האישה הזו חצופה ברמות , שלא נדבר על אמא הזויה- מסכן הילד שצריך להזרק מיד ליד כשהוא חולה.. ועוד האבא בבית!
  • שאלה אלייך - כשקיבלת את הילדים - מה סיכמת עם ההורים לגבי מדיניות מחלות?
    יכול להיות שההורים חושבים שמאחר ומדובר על מסגרת קטנה הם יכולים להרשות לעצמם להביא את הילדים חולים וייתכן מאוד שזה היה אחד השיקולים שלהם בבחירה של מקום קטן ואינטימי.

• קודם כול מסכן הילד ! הוא צריך את ההורים ולהיות בבית במצב כזה...
    דלקת בעיניים זה דבר מאוד מדבק - הייתי מקבלת אותו רק עם אישור רופא כמ שאמרו לך.
    מאמי לעיתים אין מה לעשות וחייבים להתעמת תעמידי אותה במקום פעם אחת ואחר כך זה יסתדר לבד
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • בהחלט זה מדבק!צריך להקפיד לשטוף ידיים טוב טוב בעיקרון אם היא מתחילה איתו טיפול היום אז מחר לדעתי זה צריך לעבור בכל אופן אם היא ישרה -היא תשלח אם הכול יהיה בסדר,ואם לא זאת שאלה טובה..יש חוק לגבי שליחת ילדים עם מחלות -והיא צריכה לדעת את זה אם היא לא יודעת את זה ולא מבינה אז תגידי לה שאת תוצאיי את הילד מהמסגרת,אם היית מטפלת ברשת מעונות אז זה היה יותר קל כי יש לך גוף מעל שיכול להכתיב להורים אבל ברגע שזה פרטי אז זה קצת יותר בעיה.
    המון בריאות
  • הפתרון, כמו שנאמר, הוא אישור רפואי!
    כך את גם יודעת שהילד היה בטיפול במרפאה, וגם אם המחלה מדביקה או לא.

אגב, לא כל דלקות העיניים מדבקות! (לפי מה שידוע לי...)

תעמדי על שלך בביטחון! ולו למען הילדים הבריאים שאיתך בבית!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • כמו שעדי אמרה - כמו שבכל גן או משפחתון דורשים אישור רפואי - כך גם את.

מה זה השטויות האלו?!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • סליחה שאני מנפצת לך את הבועה,
    גם אני חוטפת קריזה שמתקשרים אלי מהגן של ניצן על דלקות עיניים!
    וגם הרופאה שלנו...
    כל פעם מתקשרים, אני רצה אליה עם ניצן והיא נותנת לי אישור להחזירו לגן
    (הרופאה נותנת לי אישור בכתב!)
    ובסוף יוצא שהילד סתם מטורטר, נחשף למחלות בחדר המתנה של הרופאה, ושוב אני מפסידה שעות עבודה על פרש!

לא כל הפרשה מהעין היא דלקת עיניים, לא כל דלקת עיניים מדבקת.
    ועם כל הכבוד אם אני הייתי שמה את אחד הילדים במסגרת ממש ממש קטנה (ומשלמת בהתאם) ולא בגן - הייתי מצפה שישמרו עליו גם אם הוא חולה ולא מדבק.
  • שימריתוש , אני קודם כל הייתי חושבת על הילד שלי שלא יידבק וגם על התינוקת האחרת שאת שומרת עליה.
    איזה חוסר אחריות!!!!!!!!!
    אני על כל פיפס ושיעול משאירה את גאיה...רחמנות
    א
  • אין לי מושג מה זה דלקת עינים לא מדבקת
    ברגע שיש הפרשה זה מדבק
    והדס אני לא מבינה איך אפשר לשלוח ילד חולה למעון - הוא זקוק לכם- לא לאיזה מטפלת שעד כמה שהיא תהיה אמהית וחמה היא עדיין לא אמא שלו או אבא שלו

אני איבדתי מקום עבודה בשביל העקרונות האלו שלי - ואני גאה בעצמי על כך, וממשיכה לפעול כך גם היום

• אם יש משהו ששורף לי את הפיוזים בשנית, זה הורים ששולחים חלדים חולים לגן!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • סיוון - הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי זה שאני שולחת את אחד מילדיי לגן חולה.
    אני עובדת במרחק של רבע שעה מהגן, אם הם מתקשרות אלי אני תוך 15 שעה בגן לקחתי ת'ילד.
    וגם אני איבדתי מקום עבודה בחודש שמיני בגלל שהעדפתי להשאר עם יותם שהיה חולה ולטפל בו.

מה שכן - אני גם לא חושבת שגננת היא רופאה, ולא תמיד הגננות יודעות אם הילד חולה או לא ובטח ובטח מדבק או לא.
    לדעתי המון פעמים הגננות של ניצן קוראות לי כי אין להם כוח לטפל בו

• הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • אני מסכימה עם הדס, יש מקרים ממש מוגזמים ומטרטרים הורים סתם,
    כבר כמה פעמים הזעיקו אותי למעון של נטע ,לקחתי אותה לרופא והוא מיד נתן לי אישור והחזרתי אותה לגן.
    הרופא עצמו אמר לי שנשבר לו שעל כל פיפס שולחים הורים להביא אישור.
    ובגלל טירטורים מיותרים של ההורים והילד יצאה הנחיה חדשה של משרד הבריאות לפיה רק לאחר 4 ימי מחלה מחוייבים להביא אישור רופא.
  • תכלס הדס הייתי רוצה שלפעמים יהיו אצל להב קצת יותר נוקדים
    לא ייתכן שהילדהשלי תידבק 4 פעמים בפה וטלפיים כי האמא טוענת ומתעקשת שזה כולה פצע חום
    ולא ייתכן שאני אכנס למעון ואשמע ילד נובח כמו בולדוג עם שיעול מחריד
    אז אני מודה שקיצוניות זה לא טוב אבל גננות צריכות לקלוט את ההורים ולהבין עם מי להיות נוקשים יותר

וממש לא חפרת מי כמוני מבינה אותך ואת הפחד התמידי הזה לאבד עוד מקום עבודה רק כי בחרתי להיות אמא לפני הכל

• רעות מאמי

• לדעתי גננת או הורים לא יכולים להחליף רופאים בנושא האבחון דלקת מדבקת או סתם הפרשה . אם לילד יש משהו קבוע אז שרופא שילד יתן אישור לכך ואם למרות זאת ילד שלי ידבק אני כבר אדאג אישית דרך לתבוע אותו .
    גננת או מטפלת לא יכולים לנחש מה גורם לשילשול . צר לי אבל בקטע של הבריאות של הילד שלי לא מעניינות אותי בעיות של אחרים . ילד שלי לא צריך לסבול בגלל זה .
    עד דבר אם ההורים היו יותר מקפידים בשליחת ילדים חולים לגן אז ילדים היו נדבקים הרבה פחות . בקטע הזה כל הכבוד לכללים שהיו ברהם - 40 אחוז חולים במשהו ספציפי , שפעת לדוגמה - סוגרים את המסגרת להסגר ונגמר הסיפור .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה