סקר - מצבים לא נעימים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בא לי על סקר - מקווה שכזה עוד לא היה... איך הייתן פועלות במצבים הלא נעימים הבאים:

1. לחבר/ה או בן משפחה היה יום הולדת ושכחתן להתקשר. מה אתן עושות? אומרות ששכחתן? מתקשרות באיחור?

2. בעלך סיפר לך משהוא על חבר/ה או בן משפחה וכשאת נפגשת עם אותו חבר/ה / בן משפחה הוא אומר לך "בטח בעלך סיפר לך ש....." ואת לא בטוחה שהבעל היה צריך/אמור לספר לך. האם את אומרת שאכן הבעל סיפר או מתנהגת כאילו את לא יודעת.

3. הביאו לך מתנה שאת ממש לא אוהבת והחלפת אותה - אחרי זמן מה קונה המתנה שאול אותך איפה המתנה ואם את אוהבת אותה. האם את מספרת שהחלפת?

4. נתקע לבוס בין השיניים חתיכת אוכל או שהריצ' רצ' שלו פתוח. האם תגידי לו?

5. חברה (לא קרובה במיוחד) סובלת מבעיית הגיינה אישית(ריח רע מהפה, ריח רע באופן כללי) או לבוש מביש (מחשוף מוגזם, בגדים שקופים) האם תעירי את תשומת ליבה לכך?
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
11 תגובות
עמוד 1
  • 1. לחבר/ה או בן משפחה היה יום הולדת ושכחתן להתקשר. מה אתן עושות? אומרות ששכחתן? מתקשרות באיחור?

לרוב אני לא שוכחת, אבל אם כן, אני מתקשרת באיחור ומתנצלת

2. בעלך סיפר לך משהוא על חבר/ה או בן משפחה וכשאת נפגשת עם אותו חבר/ה / בן משפחה הוא אומר לך "בטח בעלך סיפר לך ש....." ואת לא בטוחה שהבעל היה צריך/אמור לספר לך. האם את אומרת שאכן הבעל סיפר או מתנהגת כאילו את לא יודעת.

סביר להניח שבעלי לא יספר לי משהו שאני לא אמורה לדעת, ואם אותו אדם לא רוצה שאדע, הוא לא ישאל אותי אם בעלי סיפר לי

3. הביאו לך מתנה שאת ממש לא אוהבת והחלפת אותה - אחרי זמן מה קונה המתנה שאול אותך איפה המתנה ואם את אוהבת אותה. האם את מספרת שהחלפת?

כן

4. נתקע לבוס בין השיניים חתיכת אוכל או שהריצ' רצ' שלו פתוח. האם תגידי לו?

על האוכל כן, על הריץ' רץ' לא בטוח

5. חברה (לא קרובה במיוחד) סובלת מבעיית הגיינה אישית(ריח רע מהפה, ריח רע באופן כללי) או לבוש מביש (מחשוף מוגזם, בגדים שקופים) האם תעירי את תשומת ליבה לכך?

סביר להניח שכן, לא יודעת...

• 1. תלוי מי החבר- סביר להניח שהייתי מתקשרת באיחור ומתנצלת 1000 פעמים.
    2. תלוי במה מדובר... אם זה סוד כמוס אז לא. אם זה סתם משהו דבילי אז כן
    3. ברור שאני אומרת שהחלפתי ואפילו מפרטת לאיזה מוצר אחר החלפתי ומראה אותו
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • 1. לחבר/ה או בן משפחה היה יום הולדת ושכחתן להתקשר. מה אתן עושות? אומרות ששכחתן? מתקשרות באיחור?
    מתקשרת באיחור ואומרת שעדיף מאוחר מאשר אף פעם
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
    מתקשרת ומתנצלת.

מתנהגת כאילו אני לא יודעת....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אז אני בזה שידוע שאני גברת לא נעים לי - אפילו להתקשר לבטל תור אצל השיננית רציתי למות מהבושות

• א.מתקשרת ומתנצלת שברח לי

• 1. לחבר/ה או בן משפחה היה יום הולדת ושכחתן להתקשר. מה אתן עושות? אומרות ששכחתן? מתקשרות באיחור?מתקשרת באיחור

2. בעלך סיפר לך משהוא על חבר/ה או בן משפחה וכשאת נפגשת עם אותו חבר/ה / בן משפחה הוא אומר לך "בטח בעלך סיפר לך ש....." ואת לא בטוחה שהבעל היה צריך/אמור לספר לך. האם את אומרת שאכן הבעל סיפר או מתנהגת כאילו את לא יודעת.אומרת כן הוא אמר משהו כזה.. אם היא סיפרה כנראה שהיא רוצה שתדעי

3. הביאו לך מתנה שאת ממש לא אוהבת והחלפת אותה - אחרי זמן מה קונה המתנה שאול אותך איפה המתנה ואם את אוהבת אותה. האם את מספרת שהחלפת? הייתי אומרת אהבתי מאוד
  • . לחבר/ה או בן משפחה היה יום הולדת ושכחתן להתקשר. מה אתן עושות? אומרות ששכחתן? מתקשרות באיחור?
    בטח מתקשרת ..מץנצלת ,ברח לי אבל מתקשרת ..

תלוי מה העניין . אם זה משהו אישי אז ..מתנהגת כאילו זה חדש לי

כן , נו , זה לא נעים אבל אין ברירה.. אומרת שלא התאים , היה לי כבר .. משהו ..

4. נתקע לבוס בין השיניים חתיכת אוכל או שהריצ' רצ' שלו פתוח. האם תגידי לו? לא.מביך מדי ..

אם זה משהו על הביגוד - אעיר .
    אבל אם זה ריח רע - ממש לא נראה לי
  • 1. מתקשרת כשנזכרת ומתנצלת שהייתי מאוד עסוקה עם כך וכך וזה לא תרוץ אך עדיף מאוחר מאשר......
    2. אני אהנהן עם הראש מממממ...ככה זה מראה שאני ממשיכה להקשיב אבל לא מסגיר במאה אחוז את התשובה שלי..כבר קרה לי חחח
    3.תלוי מהי רמת הקרבה של מי שקנה לי. משפחה אני אספר שהחלפתי. מחברות אני אחליף רק אם לא קלעו למידה וכו...ואם זה משהו שאני בטוחה שלא אשתמש אני אעביר הלאה ואעניק במתנה לאמא שלי או אחותי או חברה טובה בלי קשר לאם יש להם יומולדת או לא. סתם ככה לשמח אותם
    4. ממש לא.
    5. ממש לא. כבר יצא לי פעם להעיר לחברה שלי אחרי שלא יכלתי כבר לסבול את העובדה שהיא הולכת עם מכנס נמוך ולא מגלחת שם וראו...והיא נעלבה ולא דיברה איתי כמה ימים ואחכ עבר לה אבל למדתי מהלקח
  • 1.תלוי מי החברה .. אם היא סבבה וקלילה אז מתנצלת ומודה ששכחתי . אם היא מהנעלבות המגזימות ממציאה משהו... כמו אבד לי הטל' וכד'.
    2.משקרת שאני לא יודעת ומשחקת אותה מופתעת . אין מצב שאני "אפיל" את בעלי...
    3.תלוי ממי המתנה ... ממישהו שלא נעים לי אז אני אומרת שאהבתי
    מתקשרת באיחור.

אם זה מישהו שיודע שבעלי משתף אותי בדברים, ואותו עניין לא אישי מידי, אז אני מודה שבעלי סיפר לי.

אם זה מישהו עם ראש פתוח אז אני אומרת שהחלפתי ומציינת את הסיבה (שלא יחזור על הטעות בעתיד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה