תפו"א מוקרמים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שמכינה אתן מבשלות קודם את התפו"א? או ישר לתנור?
    קודם חותכות ואז מבשלות?
    או מבשלות שלמים בלי קליפה או שלמים עם קליפה ואז חותכות?
    יש לי היום מסיבת האם בגן של טליה ואני אחראית על התפו"א ולא בא לי לפשל אז איך אתן מכינות???

2 תגובות
עמוד 1
  • חייב לבשל את התפוחי אדמה קודם.
    חותכת ואז מבשלת, ואחר כך מוסיפה את המוקרם וממש לכמה דקות לתנור.
  • קולפת, חותכת לפרוסות, מכניסה את תפוח האדמה הפרו לתבנית ופותחת קצת כדי שכל פרוסה תקבל מעט מהרוטב (מקווה שמובן) בקערית מערבבת שמנת מתוקה, אפשר חצי כוס חלב, כפית חרדל חלק, מעט אגוז מוסקט, מלח, פלפל, א.מרק עוף ושופכת על הכל. מכסה בנייר כסף (או נייר אפייה רטוב לאחר שקיוצצתי אותו, הרטבתי אותו תחת הברז ואז פורסת מעל התבנית) עד שתפוחי האדמה רכים ואז מורידה את הכיסוי, מפזרת מעט גבנ"צ ומחזירה לתנור לקבלת צבע.
    מאוד קל וטעים בעיני, רק חבל (ומזל) שאצלי בבית אוהבים שנמת מתוקה רק בעוגות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה