סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מכירה גן שמשלב 20 ילדים ללא בעיות תקשורת עם 5 ילדים עם בעיות תקשורת. אני תוהה לפעמים מה השיקולים של הורים לשלוח ילד ללא בעיות תקשורת לגן כזה.
    האם הייתן שולחות את הילד שלכן לגן כזה? מה השיקולים לחיוב ולשלילה?
7 תגובות
עמוד 1
  • למה לא??!
    את חושבת שבגן "נורמלי" אין ילדים עם בעיות אחרות??
    אני מכירה גן שמשלב ילדים רגילים עם ילדים לקויי שמיעה וחירשים- זה מקסים בעיני
  • שיקולים של הורים לילדים רגילים לשלוח לגנים מסוג זה
    דרך אגב - אין ילד שאין לו משהו שהוא לא חלש בו וזה בדיוק המקום לעלות על זה ולטפל בזה.
    1. כמות הילדים
    2. הצוות הפרא-רפואי
    3. ללמד סובלנות מה היא
    4. סביר להניח שגם קרבה לבית
    5. כל ילד יכול לקבל הרבה מאוד מהמכלול הזה ולהגיע מוכן יותר גם לכתה א' וגם לחיים בכלל.

• מה אפשר נגיד לעשות שבאמצע שנה הגננת מבחינה
    בבעיות עם 2 או 3 ילדים אז עד סוף השנה הם נמצאים
    עדיין עם אותם ילדים רגילים ורק שנה לאחר מכן
    הם נמצאים במסגרת מתאימה
    אז זה קורה לכל ילד רגיל שהוא לומד אם ילדים עם בעיות
  • מצחיק, כי בדיוק בלמודים ניהלנו דיון על זה..
    א- הכל תלוי בגננת.. אם היא יודעת להכיל את כולם אז אין הרגשה שונה. אם היא יודעת להסביר (בעיקר להורים) את משמעות השילוב בגן- זה הולך טוב..
    ב- טיפולים פרא רפואיים שלפעמים הילדים המשלבים מרוויחים.
    ג- עוד פיקוח על הגן
    ד- חינוך לסובלנות, קבלה, שונות.

אני חושבת שהייתי מסכימה..
    ויש כמה ילדים בגן של שילה שיש להם בעיות שפה קשות, בעיות התנהגות וההורים מסרבים לעשות אבחונים..
    אז לפעמים לא ממש שואלים את ההורים.
    כששואלים- זה אומר שהמצב טוב, הילדים מאובחנים ומטופלים..
  • פיתו'ש אמרה הכל.

יש ילדים בעייתיים בהתהגות שלהם בגנים רגילים לחלוטין שעושים ברדק שלם בגן.

בעיות תקשורת עדיפות על כאלו בעיות - לא היה אכפת לי שילמדו עם הבנות שלי ילדים כאלו, להיפך! זה משפר את הסובלנות ואת הפתיחות אצל הילדים שלי - אני בעד, כל עוד כל הילדים מטופלים בהתאם ואף אחד לא נפגע
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • בגן שאני רשמתי את הבנות לשנה הבאה משולב השנה ילד מחינוך מיוחד ב"משרה חלקית". וגם שנה הבאה יהיה אחד או שניים.
    אני לא רואה שום סיבה נגד.
    אולי חוץ מזה שכשהוא שם, יש יותר תשומת לב אליו מאשר לילדים אחרים, אבל גם סתם ילד בעייתי מושך יותר תשומת לב הגננות מאשר ילד טוב. אין קשר לחינוך מיוחד או לא.
    בעד:
  • אני בעד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה