יש פה בנות שהשתמשו באינפאמיל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מכיוון שלתהל אין ריפלוקס והאבחנה הייתה שגוייה אני רוצה לחזור לתת לה מטרנה
    איך עושים את המעבר? בבת אחת או מערבבים את 2 הסוגים כדי שתתרגל?
    אני לא זוכרת איך עשיתי עם אוראל נראה לי שבהתחלה ערבבתי אבל לא זוכרת איך וכמה

חוץ מזה רציתי לעדכן שמאז הניתוח תהל טורפת אוכל ב"ה! ולא מקיאה ולא פולטת. איזה שינוי!

מה חדש פה? אני רוצה לחזור להיות פעילה יותר כמו פעם אבל לפעמים האיטיות של האתר מחרפנת אותי אין לי סבלנות ואני ממש מתעצבנת מזה לפעמים
5 תגובות
עמוד 1
  • הבן שלי אכל אינפמיל מגיל חודש עד גיל 9 חודשים
    לא אובחן ריפלוקס אבל הוא פלט המון וסבל מכאבי בטן
    את האמת הוא הפסיק לבד. לא רצה יותר. היה לו סמיך מדיי. אז עברנו לאופטימיל ומאז הוא אוכל אופטימיל
    אני חושבת כדאי לערבב, או לתת פעם מטרנה פעם אינפמיל ולראות איך מגיבה
    יכול להיות היא תפסיק לבד
    בהצלחה!
    You're my heart, you're my soul
  • הי,
    אני משתמשת באינפמיל (גם אצל הגדולה בעבר וכרגע עם הקטנה)

אין טעם לערבב, כי ברגע שזה לא במינון הנכון הוא כבר לא נהיה מוצק בקיבה.

אמרו לי בזמנו לתת בקבוק אינפמיל בקבוק מטרנה כדי שמערכת העיכול תתרגל, יכול להיות שיהיה שינוי ביציאות (אפילו שילשולים, אל תיבהלי), ואח"כ בהדרגה תורידי לגמרי.

בהצלחה!
  • אצל אודיה הבאתי אינפמיל וכשהפסקתי לה נתתי לה מטרנה עם קורנפלור ולאט לאט היא ספגה אותה

• יובל אכלה אינפמיל עד גיל 8 חודשים ועברתי ישר למטרנה בלי עירבובים והכל היה בסדר גמור ....
    [/]
  • אם יש לה בעיה של פליטות (כמו אצלנו...) לא הייתי חוזרת למטרנה, אלא מנסה אופטימיל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה