היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז היום לפני 6 שנים עמדו אני ובעלי מתחת לחופה ונשבענו אמונים אחד לשנייה.
הבוקר קיבלתי בשורה עצובה, צ'ומפי הכלב האהוב שלנו מזה 13 שנים, נפטר אתמול בערב.
אולי אתן תצחקו עליי, אבל צ'ומפי היה סוג של בן אדם ולא כלב, נבון ופיקח, הוא לא נבח, היה מחונך וצייתן, מטורף על ילדים, כשמגיעים הבייתה מטיול היו מנקים לו את הרגליים עם סמרטוט, הוא היה הבן לוויה של אמא שלי ממש הבן הקטן שלה וכשהיא נפטרה הוא היה במצב נפשי קשה, מטופל בכדורים בגלל בעיות עם אדרנלין.
כואב לי על אבא שלי שהיה קשור אליו מאוד ממש כועס עליו כמו על ילד, מדבר איתו, משחק איתו ועכשיו כבר לא יהיה מי שיסתובב בבית ושאבא שלי לא יהיה לבד. אבל יותר קשה לי זה איך אני מספרת ומסבירה לאריאל ורואי שאין יותר צ'ומפי
28 תגובות
עמוד 1
אוף... כמה עצוב... איזה אובדן "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
קשר עם כלב לא פחות חזק מקשר עם בן אדם. אני אומנם לא חויתי אבל אני לגמרי מבינה אותך כי לאורן בעלי היה כלב שמת.
ממש כואב
זה באמת עצוב וקשה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
קודם כל מזל ליום נישואיכם
אני ממש מבינה אותך מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
כלב זה חבר אמיתי.
[
היי בנות צ'ומפי באמת היה משהו מיוחד, אני - למזלי רואה דברים שהם רק לטובה הוא בהחלט יחסר לי, אבל אני שמחה שהוא נפטר בשינה במיטה שלו בבית ובלי ייסורים כי היה חולה ואפילו שקלנו לעשות הרדמה.
אני דואגת יותר לאבא שלי שיש לו סדר יום קבוע- לקום ולרדת לטייל עם צ'ומפי להביא חלב, לחם, עיתון הבייתה, לצאת לעבודה , לחזור אחה"צ וללכת לסיבוב עם צ'ומפי אלינו - ואני מפחדת שדווקא ה- אחנ"צ יהיה הקשה כי אבא שלי מתקרב ל-80 ולהגיע הבייתה עייף ולא להתרוצץ עם הכלב זה עול שירד ממנו ואז הוא ישב בכורסא שלו ולא יצא בכלל מהבית.
כבר דיברנו איתו על להביא כלב חדש ולשמחתינו הוא לא פסל את העניין רק אמר שטיפה ניתן לצ'ומפי את הזכרון שלו ולא ישר להביא תחליף. (חכם אבא שלי)
ולגבי הילדודס מתן מרגיש יותר טוב יום ראשון נשלח אותו לגן כי אין לו חום רואיקי כבר חזר יום אחרי החום שלו לגן ואתמול פחדתי שאריאל מפתח משהו שהתברר כרגע שרק מחשבה
קודם כל מישתתפת בצערכם מקווה שאולי תחשבי בחיובי להביא כלב אחר בשביל שלכולם יהיה קל ונחמד יותר
ודבר שני יום נישואין שמח לכם שתזכו לעוד המון שנים של בריאות ואהבה בביתכם
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
ממשתתפת בצערך
משתתפת בצערכם
המון המון מזל טוב ולעוד המון שנים מאושרות ביחד
תמי יקירתי , כל כך קשה לשמוע על האובדן... לאבד כלב שהיה כבן משפחה - זה קשה ביותר...! קבלי את השתתפותי בצערכם.
ומזל טוב ענק ליום הנישואין! את יודעת, ספינת הנישואין עוברת בים מאד הפכפך. שמחה ועצב מעורבבים בים הזה חליפות, כל הזמן. יש שמחות רבות, יש גם ימים קשים, אובדנים וסתם עצבונות... מאחלת לכם עוד הרבה הרבה שנים של זוגיות חזקה, מחזקת ותומכת הן בימים קשים, והן בימים קלים...