מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• דיברנו ואמרתי לו כל מה שהיה לי להגיד...
    אני כבר לא מבינה אותו..
    אמרתי לו שכמה שאני לא רוצה אני מתכוונת לקחת גלולות אז הדפוק עונה לי שאם אני יקח גלולות אז זה נגמר
    וגם הוא שאל אותי למה אני חושבת שאם אני יהיה גרושה יהיה לי יותר טוב?אני לא יהיה בודדה?אפשר לחשוב שאני ככ גרוע! אני לא מתעלל בך...
    הגעתי לשלב בחיים שלי שאני כבר לא יודעת מה טוב ומה רע!מה כדאי ומה לא..אני במלחמות עצומות עם עצמי אני כבר שבורה נפשית אני כבר חולה מכול המצב...איו לי סובלנות לילד ..וזה נירא שהוא מבין שקורה משהו בבית על כול היום מחבק ומנשק אותי ובלילה מתעורר כול הזמן בבכי..והיום במעון אמרו לי שהוא התעורר בצרחות בכי הסתרי...
    בא לי לקום למציאות חדשה
8 תגובות
עמוד 1
  • קבלי ממני
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

אינבוקס הפייסבוק שלי : hadas1508@facebook.com

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין לי מושג על מה מדובר ולכן אוכל לתת לך המון

• ממש עצוב לקרוא...
    כל מה שאני רוצה לומר זה שלא תרשי לאף אחד לדבר אלייך בצורה כזו.
    את בהחלט ראויה לדיבור "קצת" יותר עדין ואופטימי.
    נראה לי שאת בהחלט יודעת מה רע... אולי לגבי הטוב יש לך ספקות, אבל לגבי הרע זה נשמע שאת בהחלט יודעת מהו...

אם תרצי לשתף, אני פה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה