היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
השבוע הייתי עם דנדוש שוב באיבחון פיזיוטרפי דנדוש עדין בעיכוב קצת _לא כל כך קטן אבל גם לא גדול) במוטוריקה הגסה הרבה פעמים בעיקר שהיא רצה היא פשוט נופלת כי אחת הרגליים שלה נכנסות פנימה במכון חידשו לי כמה דברים אבל חלקם גם ראיתי לפני בבית
15 תגובות
עמוד 1
מקפיצהההההה
קודם כל גם אני מקווה שתדעו תקופות טובות יותר ושיפסיקו להתגלות עוד ועוד דברים חדשים לדנדוש
מקווה שהכול יסתדר עם דנדוש כמה שיותר מהר שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
קודם כל, לגבי העניין הראשון - מקווה שהכל יסתדר במהרה ותרוץ בביטחה כמו כל הילדים בני גילה בלי שאמא תחשוש כ"כ... לגבי העניין השני - אני חושבת שאם את לא מרוצה, וכמוך גם עוד הורים בגן, לא יעזור לא לענות על המשוב, להיפך - צריך למלא אותו כדי שידעו מה דעתכם, ואפילו ליזום פגישה איתם
אני מקווה שדנשדוש תרגיש טוב
רק עוד הבהרה קטנה לגבי מה שכתבתי זה שלא מפריע לי עניין התחתונים לא אומר שלא מפריע לי השקר של המטפלות - זה חמור מאוד בעיני ועדיף היה שהיו אומרות - סליחה לא שמנו לב (וזה כבר קרה עם להב בעבר)
תודה בנות האמת אנחנו ההורים הרבה הרבה מדברים בנינו יותר נכון האמהות אנחנו כמעט מדי יום כולנו יחד עם הילדים (הפכנו לקבוצה כזו כל יום יחד עוד כשעתיים יחד בחוץ בגינה או קניון) ואנחנו מדברות הרבה על עיניין הגן והמטפלות והילדים ומה שביניהם
אם הגננת ההיא בעייתית והיא בכלל על תנאי, וההורים גם לא מרוצים ממנה, נראה לי מיותר כל העניין של לבדוק, לרחרח וכ"ד... לבדוק תמיד טוב, אבל כאן צריך פשוט להוציא את הגננת מהגן וזהו, ובזה נגמר הסיפור. נראה לי שאתם ההורים יותר מדי מושכים את הזמן ומתעסקים בדברת במקום לעשות מעשה שמתבקש מעצמו.
זהו שגם אני וגם מספר הורים אכן כן התלוננו אצל המנהלת וזו אחת הסיבות שהיא על תנאי אגב אני כבר מספר פעמים התלוננתי ואני לא אחת בעיתית שמתלוננת על מטפלות ככה כי לא טוב לי שיאבדו מקום עבודה אבל אם אין גישה וסובלנות כלפי הילדים והילדה שלי בפרט למה שימשיכו לסבול? ואני יכולה לתת כמה דוגמאות שגם לגביהם התלוננתי ואני ארשום את זה גם כל יום שאני באה לקחת את דנדוש אני רואה את הילדים (99 אחוז מהזמן) יושבים כמו כלבים במרפסת עם אחת המטפלות לא משחקים ואם ילד אחד זז משם ישר צועקים עליו וכועסים עליו שקם בכלל גם על דנדוש כעסו מספר פעמים שקמה אלי שקלטה אותי ולא ישבה
היי, א- אני באמת מקווה שדנדוש תפסיק לסבול כ"כ.. ולהיות אצל רופאים כל הזמן. אבל כיף לשמוע שהיא בכל זאת עם חיוך על הפנים תמיד!! חמודה..
קודם כל שנה הבאה היא בקבוצה של כיתת גן שם הגננת הראשית זו חברה של אמא של גיסי כלומר חלק מן המשפחה ואמרה שנשאיר את הילדה והיא תיהיה בפיקוחה ולגבי השנה.............................. הורים דיברו הורים משנה שעברה גם התלוננו אבל............. כלום
המון בריאות דבר ראשון.. אני מסכימה עם מה שנאמר אם יש שם ליקויים מבחינת הטיפול בילדים והם לא עושים כלום כדי לשפר אז בהחלט צריך לכתוב משוב שלילי-ככה אולי יהיה שינוי..