כבר אמרתי לבעלי שאני מרגישה כמו בהאח הגדול - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תארי לך דשאניהייתי בשמירה משבוע 26 ועד שבוע 37 (עד הלידה( ולא היה לי אנטרנט!!!!!!!!!!!!!!!!! במקרים הכי נואשים שלי הייתי לוקחת מונית לקניון , אוכלת מקדונלדס עם מתוקונת , וכל פעם שעשיתי את זה , בערב הייתי במיון עם צירים
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
בטח שיש סכוי ממי , אבל לא הקטנה מגבילה את זה , אלא הגדול שיוצא מהגן ב1 כך שאני חייבת להתחפף ב12:40 , ואז השאלה אם את יכולה לצאת להפסקה כל כך מוקדם ...
חכי שהוא יצא ואז בכלל מסיבות אל תוך הלילה...
ליאור הבאת לאבא ולי אור לחיים....
פנינה אני זוכרת שהיית בשמירה הרבה זמן, גם עם ירין וגם עם אוריאן. בהריון האחרון אני זוכרת שגם נפגשנו בעזריאלי בקפה הילל, אני בדיוק הייתי בשליש הראשון של ההריון, עם בחילות ופרצוף לבן כמו סיד