האם זאת רק אני?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כמעט שלושה חודשים לאחר הלידה ואני ממש מתה על הבן שלי אבל לא מבינה מדוע אני כל הזמן חולמת על הריון נוסף!!! אתמול התחלתי לחשוב על כך איזה כייף אם יהיה לי עוד ילד או ילדה.ולעבור את ההריון שוב דברתי עם בעלי והוא מסתכל עלי במבט מוזר כאילו אומר מה עכשיו!!! נראה לי שהוא מפחד לעשות סקס עכשיו חחחחח בעלולי אומר שאני שכחתי כמה קשה היה ההריון וכמובן הלידה ושאני רואה את הכל ורוד ויפה...
    כמבון שכרגע זה לא מצאותי אני אחרי קיסרי וחייבת לחכות לפחות חצי שנה עד שנה עד הילד הבא....
    האם זאת רק אני עוד משהי חשבה ישר על הריון נוסף ??
    ליאור הבאת לאבא ולי אור לחיים....

6 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי טבעי לגמרי אחרי שמסתכלים בפרצוף המתוק שלהם בגילאים האלה

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • אני מתה על איתמר, באמת - והוא כבר הרבה יותר נוח אבל אני לא מסוגלת לחשוב על עוד ילד....
    צריכה לנוח, לישון.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אחרי לידה של לינוי לא הייתי מסוגלת לחשוב על עוד ילד לפחות 3 שנים.
    רק אחרי 3 שנים החלטנו שזה הזמן לעוד ילד.
    בעזרת השם, אחרי הקטנה תוולד אני הולכת לעשות הפסקה מאווווודדדדד ארוכה.........
    אבל את יודעת מה? זה הכל עניין של אופי,
    זה טבעי לרצות עוד הריון בפרק זמן כל כך קצר כמו שלך
    וזה טבעי לרצות הפסקה ארוכה.
    כל אחת ומה שמתאים לה
  • נורמלי לחלוטין....מבחינתי
  • גם אני רוצה עוד אחד עכשיו, אבל גם אני כמוך אחרי קיסרי וצריך לחכות שנה (לא חצי שנה).
  • זה אחד היתרונות שאחרי הלידה שוכחים את ההריון והלידה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה