בלחץ...דחוף!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי הפלה שאותה עברתי בחודש מתקדם וחוששת מאוד....
    אני נמצאת בתקופת הביוץ וכבר שלושה ימים עם חום שרק עכשיו ירד בעזרת אנטיביוטיקה שהתחלתי לקחת. אתמול הייתי אצל הרופא והוא קבע שיש לי זיהום בדרכי השתן על אף הכל אנחנו מנסים להכנס להיריון בימים אלו, מקיימים יחסים ללא אמצעי מניעה .אני לוקחת את האנטיביוטיקה זינאת ובנוסף תוסף טבעי שמונע דלקות בואגינה לאחר מכן האם עליי לחשוש מהתרופה? האם היא מזיקה להיריון? באינטרנט רשום שהתרופה בטוחה בהיריון אבל בתרופה עצמה רשום שזה לא טוב למנסים להכנס להיריון ולמי שבהריון אני לא יודעת מה לעשות כי מצב אחד אנחנו מחכים כל החודש לביוץ ואני לא רוצה להפסיד אותו ומצד שני אני לא יכולה להפסיק את האנטיביוטיקה כי זה כבר העלה לי את החום כשהתעלמתי מהכאבים במשך חודש

בבקשה תענה לי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

את יכולה לקחת בלי חשש.
    לא מזיק להריון.
    ועד שתהיה השרשה, כבר לא תקחי יותר את התרופה

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה