כנראה שצריך לדעת לתחמן את המערכת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה מתסכל, זה פשוט לא יאמן!
    מבחינת הדרגות של התמ"ת- על אורי קיבלתי דרגה 9 (בערך 250 ש"ח הנחה) ועל שחר דרגה 10 (150 ש"ח הנחה) כשאני מכירה זוג שקיבלו דרגה 3 (כ-1000 ש"ח הנחה) על המעון
    תשאלו למה מתסכל???
    בהנחיית מנהלת המעון שלהם הם הגישו טפסים ממגוון רחב של חודשים ככה שתהיה התאמה מבחינת שעות עבודה מתאימות ושכר מתאים כך שיקבלו דרגה 3. (למי שמכירה הדרגה נקבעת לפי שעות העבודה החודשיות+הכנסה לנפש)

הקטע המתסכל הוא שמי שמגיש לפי הספר....את התלושים מהחודש המבוקש, עם כל הפרטים מלאים "זוכה" להנחה מינימלית בעוד שמי שלא ממש זקוק לאותה הנחה (ואני מדברת על אותו זוג, מהיכרות אישית איתם - ועם כמות נכסיהם ורמת הכנסתם האמיתית...

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
7 תגובות
עמוד 1
  • כן, ידוע ומרגיז.
    כל המערכת בנויה כך שרק מי שמתחמן - מרוויח
  • זה ממש ככה שולי.. תמיד יהיו אלה שיתחמנו אבל,הקטע המרגיז הוא שמבחינת המערכת- גם טפסים שהתמת כן מבקש (שהם לא הגישו ) לא בדקו את זה בכלל

• רעות אני לא יודעת אבל אני כן יודעת שהגשתי לפי הספר מה שצריך וקיבלתי שוב כמו שנה שעברה דרגה 3 אבל בויצו הם סתומים לא מקזזים עדין ולוקחים לי פי 2 ממה שצריך (ויצו בכלל חייבים לי גם על הפרשים נוספים)וטוענים שהם עדין לא יבלו עידכון דרגה

• חחחחחחח מוקר וככה זה בהרבה תחומים . אני מכירה את זה על בשרי - לפי החוק מגיע לי אוטמטית הנחה עחל ארנונה (66 אחוז לנכי צהל, משררד הבטחון מעביר להם דו"ח בחודש סמפטמבר מה עוד שיש להם אישור מסודר שאני נכה לצמיתות - מה לעשות שמפרק הברך מפלטינה לא יכול להיות יום אחד אמתי ) , אני כל שנה מוזמנת לחדש זגאות כמו ילדה מפגרת למרות שזה חייב להיות אוטומתי . השכן שלי בעל 3 בסטות בשווקי אשדוד מקבל אוטומתית 100 אחוז בגלל היכולת הכלכלית . ממש משכן , בקושי מצליח להחליף ג'יפ לאישתו פעם בשנה

http://www.holdthatpic.com/

• עובדה...הצליחו...לא בדקו להם בכלל את תאריכים של התלושים או שבדקו והתעלמו מהשוני בתאריכים.

כנראה שצריך לדעת לקחת סיכון

• מעצבן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה