אני די מתביישת בהרגשה שלי, מאוד מתביישת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל יש בגן של לינוי ילדה,
    ומאוד בא לי לתת לה כאפה
14 תגובות
עמוד 1
  • אני חייבת לנסות להבין משהו - הילדה נמצאת בגן כל היום, מה יעזור שהגננת תדבר עם ההורים שלה??? זה בדיוק המקום שבו הגננת צריכה להתערב ולהבהיר איך מתנהגים בגן!
    ומה לעשות? לא כל הילדים טובים ונחמדים ואדיבים יש ילדים מגעילים (שזה כמובן תלוי מאוד גם מי ההורים שלהם ובד"כ שותפות לזה עוד אי אלו בעיות התנהגויות- נפשיות או פיזיות....)
    ובמתקפה פסיכולוגית מאוד קשה לעמוד, זו הדרך הטובה ביותר להוריד בטחון עצמי....
    את כן יכולה לדרוש שתהיה סוג של הפרדה ביניהן.
    את גם יכולה להציע לגננת שתציע להורים לקחת אותה לאבחון...

• כמו שאמרת ילדים כאלה יהיו תמיד בכל גן ובכל מסגרת- צריך ללמד את הילדים שלנו להתמודד איתם.
    אתמול בדיוק אופק אמר לי שמישהו מהגן שלו אמר לו שאבא שלו יהרוג את אבא של אופק- ואופק לקח את זה ממש קשה....
    בהתחלה לא ידעתי מה להגיד לו אז אמרתי לו שלא כל מה שילדים אחרים אומרים זה נכון ושלא צריך להקשיב להם.
    ואז הגאון הזה אומר לי- רגע אבל מי שהורג- הולך לכלא, אז אבא של ---- יהיה בכלא!

איזה ילד חכם!!!! אמרתי לו שאם הוא יגיד את זה עוד פעם - זה מה שהוא יסביר לו!!

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

• אוקי אני דווקא מציעה לך להזמין את הילדה הזאת לשחק עם לינוי
    אחר הצהרים כן כן תבלעי את הצפרדע ותעשי את זה ...
    מבטיחה לך שכל זה יפסיק !
    מניסיון

• תראי, באמת צריך ללמד את הבת שלך להיות חסינה בפני אנשים כאלה, וזו ההזדמנות. אני אספר לך משהו שקרה בגן של הבן שלי.
    יום אחד כשבאתי לקחת אותו מהגן ראיתי שכמה מהילדים הגדולים קוראים לו "חזיר" והוא נעלב וכמעט בכה...
    באותו רגע גם רציתי לעשות להם איזה משהו...
    ואז אחד מהילדים שאמרו את זה בא אלינו ואמר לי "את יודעת למה אמרנו לו את זה? כי הוא חטף לילד אחד את העוגיה שלו..." (היו לו 3 עוגיות והוא נתן לחברים שלו ולבן שלי הוא לא נתן).
    תכל'ס הם צודקים
    למרות שאסור להביא ממתקים לגן (כדי שלא יהיו מריבות), ככה זה בחיים, לא הכל שווה.
    ואז הבן שלי אמר לו מי שאוכל ממתקים יכאבו לו השיניים והוא יהיה שמן והילד נעלב כי באמת הוא קצת שמנמן...טוב, ככה זה בחיים
  • לינבר, את צודקת לגבי עניין האבחון,
    אני אתקשר היום לגננת אחרי שעות פעילות של הגן,
    ואציע לה שהיא תדבר עם ההורים בעניין אפשרות ללכת לאבחון עם הילדה.
    למרות... שלא נראה לי שהיא צריכה איבחון, זה פשוט טיפוס.
    אני יותר בעד הפרדה פיזית ביניהן.

זה פשוט עניין של אופי
    אפילו בגיל כל כך קטן היא כבר מנסה את כוחה בטרור פסיכולוגי,
    ויש לי תחושה שהיא תעשה את זה בגיל מבוגר יותר, כי זה הטיפוס
  • אהבתי את הגישה של גנית!
  • את לא צריכה להתבייש.. גם אני הרגשתי (ומרגישה) ככה כלפי אחד הילדים בגן של מוריה
  • הי מותק,
    אני ממש מבינה אותך , כי אין מה לעשות אנחנו אוטומטית לא מחבבים (בלשון המעטה) את מי שפוגע לנו בילד...אפילו שזה ילד.אם זה משהו סיסטמטי - אני הייתי כנראה מרגישה כמוך ...
    לגנית היה רעיון ממש ממש מדליק !! אהבתי מאוד.
    חוצמזה , למען לינוי, תעבדי על הבטחון העצמי שלה- שלא ירד בגלל דברים שאומרים לה.
    בדיוק שבוע שעבר הייתי בהרצאה של סופר נני שאמרה שבטחון מורכב ממה אני חושב על עצמי ומה אחרים חושבים עלי . אז כל הזמן תזמיני לה חברות , ותראי לה שאוהבים אותה , ויחד עם זה תזמזמי לה כל הזמן שמה שהיא חושבת על עצמה הכי נכון וחשוב!
  • הרעיון של גנית מעולהההההההה לדעתי !!!! ביג לייק גנית

• גניתוש
  • שמחה שאהבתם

• גניתוש, ככל שאני חושבת על זה יותר, הרעיון שלך פשוט גאוני,
    וכל כך חכם
  • וואייייי איזה מעצבן
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • טוב, אני ממש , אבל ממש מבינה אותך.
    לדניאל בגן יש גם ילדה כזאת. ילדה יפה, שחצנית,
    מפונקת ורעה. כל הזמן עסוקה בלגרום לבנות האחרות
    להרגיש רע עם עצמן. פשוט זוועה