דלקת ואולטרסאונד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    יש לי 2 שאלות שמאוד מדאיגות אותי:
    באולטרסאונד שעשיתי בשבוע 9(6) נאמר לי שגודל העובר מתאים יותר ל-9(1) האם זה תקין?
    בנוסף, עשיתי בדיקת דם + שתן בתחילת ההריון ומצאו שיש לי דלקת
    ESCHERICHIA COLI 0.00.
    נתנו לי כדורים אך לצערי הדלקת לא עברה וחזרתי על הטיפול בשנית ולצערי הרב עדיין הדלקת לא עברה. מחר יש לי תור לרופא על מנת לנסות להתאים לי תרופה אחרת. השאלה היא עד כמה זה מסוכן? גם הדלקת בזמן הריון וגם לקיחת כדורים כה רבים. אני מאוד חוששת.
    אשמח לתשובתכם...
    ליאת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הפער בין שבוע 9+6 לשבוע 9+1 הוא בתחום התקין.
    לא סביר כי לאחר טיפול אנטיביוטי מתאים הדלקת בשתן לא חלפה - איזו אנטיביוטיקה לקחת ? והאם זה היה לפי רגישות של החיידק ?
    גשי להבדק כדי לברר מדוע זה, בעיקר ייתכן כי לא מדובר שוב בעוד דלקת בדכי השתן אלא במקור אחר לתחושותייך (שאותן לא תארת בשאלתך)

בעיקרון, הן הדלקת והן הכדורים לא מזיקים להריון, בתנאי שאלו כמובן בטוחים לשימוש בהריון.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה