סקר פינוקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

12 תגובות
עמוד 1
  • פינוק יומי אין לי
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• הפינוק היומי שלי זה שבעלי מביא את עדן בבוקר אלינו למיטה כדי שתשתה את השוקו שלה ושאני אלביש אותה והיא מעירה אותי בליטופים
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• 1. פינוק יומי אין
    2. פינוק שבועי, פעם זה היה יציאה לרקוד היום אין כלום.
    3. לצערי אין שום פינוקים. אים נחשיב פינוק אז שיותם הולך לישון אני הולכת לישון איתו ביחד
  • הפינוק היומי
    כוס קפה בבוקר, אחרי שלוקחים את הבנות לגן ולבית הספר, לפני שניצן מתחילה להשתולל....

הפינוק השבועי
    לא לעשות כלום במוצ"ש, ערב חופשי, מלא מנוחה

הפינוק החודשי
    בילוי זוגי עם בשן, בלי בנות, בלי בכי, בלי צעקות של אבאאאאאאאאאאא או אמאאאאאאאאאאאא, בלי שום דבר מסביב, רק הוא ואני

• כל יום אחרי שהילדים בגן נס+ מחשב לבד עם עצמי
  • כל יום אחרי שהבנות ישנות בערב אני ובעלי יושבים עם קפה/שוקו ועוגה/עוגיות/ואפלים- מה שיש, ורואים טלויזיה
    פינוק שבועי- לישון ביום שבת עד 9! ותודה לבעלי היקר שמאפשר לי
    פינוק חודשי- אין משהו קבוע, לפעמים יוצאים למסעדה/בית קפה ביחד או שופינג
  • מה הפינוק היומי שלך?
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • פינוק יומי- כל בוקר אחרי ששמה את הילדים בגן, וכל ערב אחרי שהם הולכים לישון.
    נס + סיגריה בשקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט, בלי שאף אחד מפריע,

פינוק שבועי- עכשיו שעובדת גם שישי, אז איך שחוזרת להיכנס איתם למיטה ולדפוק שנת צהריים ארוכה.........

פינוק דו שבועי-( מחליף את החודשי) - שהם אצל אבא שלהם שישי שבת ויש לי סופ"ש של רווקות.....

• יעל, תמיד בגירושים הנקודה הזו מעניינת אותי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה