היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הילדה המדהימה שלי התחפשה היום למעון היתה אמורה להיות מלכת הפרפרים אך בסוף אחרי שכל כך חיכתה לכנפיים היא סירבה ללבוש אותן זה בקטנה. העיקר היה לה כתר על הראש והשימלה מן החתונה של אחותי במאי האחרון ודנדוש היתה ניראת מדהים יום שבת אחפש אותה לליצן ורק יום א' אולי אפרסם 2 תמונות נבחרות הבעיה שקיבלתי איסור מוחלט ווטו מן הרופאה שלה לאפר אותה. דנדוש פיתחה אלרגיה לאיפור
8 תגובות
עמוד 1
תרגישו טוב אני מסכימה עם טלטול לא שווה לנסות כרגע איפור זאת הסיבה שבגן של שחר השנה לא מאפרים אותם שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
בגן של בני איפרו אותם אתמול לנמרים. בני ועוד כמה בנים סירבו בתוקף בטענה שרק בנות עושות את זה . http://www.holdthatpic.com/
גם אנחנו מתחפשים מחר בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
גם אצלינו מתחפשים מחר. לגבי האיפור כמו שהבנות אמרו, עדיף בלי אם זה עושה לה אלרגייה לא שווה את הסיכון...... ולגבי הכנפיים אל תתבאסי, תאמיני לי שכל האביזרים מאוד שימושיים גם במהלך השנה, אצלי מתחפשים ומשחקים המון.