שמתן לב שתחפושות "שושי זוהר" השתלטו על השוק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה לא הזוי לגמרי?
    שנה שעברה היו מלא דוכנים של כובעים ומסכות ותחפושות
    והשנה? ממש רק תחפושות שלהם....
    לא יודעת למה - זה מרגיש כאילו העולם התחתון השתלט גם על שוק התחפושות ולא מאפשרים לאף אחד למכור משהו אחר.
    והמחירים...............
    פשוט זוועה!!!

7 תגובות
עמוד 1
  • כנראה מישהו עשה פה מונופול על התחפושות

אני יודעת משנה שעברה בדרום תל אביב היו מלא אביזירים לתחפושות אני בטוחה שגם השנה יש את
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תאכלס
    הן ממש איכותיות ומהממות

• גם דרום ת"א מוצף בתחפושות של שושי זוהר....
    היינו גם שם.
    אף פעם לא היה מצב כזה שכל התחפושות באו מאותו מקום.

• גם אני פתחתי בנושא הזה שירשור לפני כשבועיים בדיוק כשקניתי ל-רון תחפשות של שושי זוהר.
    המחירים פשוט מטורפים ונראה כאילו הרוב השולט הוא "שושי זוהר"!
    אבל אני די נוטה להסכים עם נטלי, שורה תחתונה, מסתבר שהכסף לא משקר- אין על האיכות שלה, בהחלט תחפושות ברמה אחרת.

• את האמת יש לה תחפושות יפות ומושקעות . אל האכות אין לי מה לומר שאכות הבגד , גם תחפושת נמדד גם אחרי כביסה ולא כבסתי אותה .
    לשלם 150 ש"ח לתחפושת נראלי סכום לא קטן בכלל גם לבן אדם מבוסס כלכלית .
    בככום זהה בקיץ שעבר קניתי לבני 6 חילופות של סולוג "בגלי" שנראות מצויין גם אחרי אין ספור כביסות . זה רק לשם השוואה.
    הבעיה בארץ שבכל מה שקשור לצרכנות אנשים לא מאוגדים בכלל בנגוד לארה"ב לדוגמה . ברגע שמדובר על הילד רוב רוצה , ואני בנהם , שילד שלי לפחות יהיה כמו כולם אם לא יותר טוב ואז שיקול כלכלי הגיוני כבר לא קיים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • שמתי לב לזה
  • האמת לא שמתי לב של מי התחפושת שקניתי לאוראל, היא עלתה 80 ש"ח בחנות להיט בראש ליד הבית של ההורים שלי... וגם שנה שעברה קניתי לה בסכום כזה בערך ואני מרוצה מחזיק יפה.. היא הייתה עם זה בגן אתמול ולא התלכלך בכלל נשאר כמו שהוא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה