חיי חברה לילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, יש לי התלבטות...
    עד לפני חצי שנה גרנו ביישוב קטן, כולם מכירים את כולם, וכל הילדים של היישוב משחקים ביחד. לבנות היה הרבה עם מי לשחק. יום הולדת שנתיים של אביגיל הייתי צריכה לעשות במועדון של היישוב, כי לא היה מקום בבית לכל הילדים.

ועכשיו אנחנו בעיר, בסביבה אין הרבה ילדים בגילינו. בגן שעשועים אני הכרתי כמה אמהות, אבל זה כזה שלום-שלום ולהחליף כמה משפטים כל עוד אנחנו בגן שעשועים. הילדים לא מתקשרים.
    גם עם הורי ילדים אחרים בגן אנחנו שלום-שלום.

זה יוצא שאחרי הצהריים אין לבנות חיי חברה.
    הזמינו אותנו פעם ליום הולדת של מישהי מהגן, הלכתי בתקווה מצוא לאביגיל חברים לאחה"צ, אבל לא יצא מזה כלום.
    הכרתי מישהי מקסימה שיש לה 2 ילדים בגילינו (תודות לפורום, פעם הייתה פה). וזה נפלא. אבל אני רוצה מעבר לזה.

אז אחרי הקדמה ארוכה, ההתלבטות.
    אני רוצה להזמין הביתה כמה מילדי הגן, אלו שאביגיל יותר בקשר איתם.
    לא מכירה את ההורים כל כך. אפילו את הילדים יש מצב שאני לא אזהה אם אביגיל לא תגיד לי - זה ס' או זה א'.
    אבל אני קצת מתפדחת. לא רוצה להפיל את עצמי על אנשים.
11 תגובות
עמוד 1
  • זה בדיוק מה שאני עושה
  • זה מקובל מאוד.
    בתחילת השנה כל ילדי הגן קיבלו דף קשר - ממש למטרה זו, את יכולה לבקש שיתנו לך גם.

• גם אצלנו כמו אצל יעלי יש רשימת קשר
  • גם אנחנו בדיוק באותו מצב לצערי.
    באיזור שאנחנו גרים אין ילדים קטנים,
    בגן עם הההורים גם שלום-שלום וזהו,
    בגן שעשועים לפעמים פוגשים הורים מהגן ולינוי משחקת עם הילדים,
    אבל אין לה חיי חברה בערב בשעות שהיא בבית.

בשנה הבאה אני חושבת שזה ישתנה
  • אצלינו גם אותה בעיה, במיוחד בעיקר שאוראל בגן בעבודה של בעלי, ושם יש ילדים מכל מיני מקומות, לא כולם גרים באותו מקום. אז עוד לא יצא שבאו אלינו או שהיא הלכה למישהו אחר. בטח שנה הבאה כבר יקרו מצבים כאלה ויבואו אליה חברות/חברים
  • ככה זה בעיר. גם אצלנו זה אותו דבר
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה
    שבוע הבא אני אטפל בזה
  • אצלנו זה גם ככה.. מזל שהם מסתפקים בחברה אחד של השני....

בשנה שעברה היה זוג שממש התיחברנו אליהם והגדול היה בקבוצה עם אופק והקטנה בקבוצה עם רום ונפגשנו הרבה פעמים.
    היה גם חבר שהזמין את אופק אליו והלכתי גם עם רום והרגשתי קצת נטל שאני מביאה את רום כי לא היה לי מה לעשות איתו ולא כ"כ היה חיבור....

השנה דווקא אמא מהגן של רום הזמינה אותנו לבוא ולא יצא לנו עדיין....ואני הזמנתי אמא מהגן של אופק שנראה לי שנתחבר והילדים חברים בגן וגם עדיין לא יצא לפועל....
    אין מה לעשות- לא תמיד יש חיבור- תזמיני דרך האמא: :אופק רוצה להזמין את .... לשחק אצלנו בבית..." ואולי דווקא יהיו ילדים שלא חשבת עליהם שיתחברו....

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

• אצלנו גם אין דף קשר
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • כן זה מאוד מקובל.אני יודעת מאחותי שגרה בעיר גדולה שמתקשרים אחד לשני (הורים) ומתאמים. לפעמים הילד מגיע עם ההורה וההורה נשאר קצת לראות שהכל בסדר ואז אפשר לקשקש עם האמא-אבא וגם לעצמך מצאת מישהו נוסף שאת יכולה לתקשר איתו אחהצ...לפעמים זה לגמרי לבד וכמובן להכין ארוחת ערב קטנה.
    אנחנו בקיבוץ כל היום אחד בתחת של השני
  • אדירי אולי קטן ואולי לא,בכל אופן גם כאן יש לי את אותה בעיה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה