הרופאה של טיפת חלב עצבנה אותי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היינו ביום שני בבדיקת רופאה של גיל חודשיים
    והיא בדקה אותה ואמרה שכל הרפלקסים טובים, היא מחייכת ומרימה ראש. ואמרה שצריך לעשות אולטרסאונד פרקי ירכיים, ששולחים את כולם לעשות את זה היום.
    היא כתבה מכתב לרופא המטפל שיוציא הפנייה וקיפלה את הנייר והידקה עם שדכן.
    עכשיו נזכרתי בזה ופתחתי את הדף וראיתי שכתבה שם - "בבדיקת בת 3.5 חודשים DDH מתבקשים לפנות לאולט' פרקי ירכיים"
    וישר חיפשתי באינטרנט מזה DDH וזה אומר על בעיה בפרקי ירכיים

כאילו מה, היא לא יכולה להגיד לי אם היא ראתה משהו בעייתי? מה אני מטומטמת? למה להגיד זה בסדר כולם עושים ובדף לכתוב משהו אחר ועוד לשדך את זה כדי שאני לא אראה??? מעצבנתתתת
6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אל תתעצבני לרוב הבנות זה קורה בעיה בפרקי ירכיים זה כולה אולטרסאונד וזהו תעשי את זה כמה שיותר מהר שיטפלו בזה אם צריך במיידי

זה חשוב !!!

אינבוקס הפייסבוק שלי : hadas1508@facebook.com

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• סבבה, אני יודעת שדברים קורים, אבל למה לא להגיד בפירוש? למה לכתוב מאחורי הגב? מה הקטע? איזו מן רופאה זו ששולחת לבדיקות בלי להגיד מה הבעיה
  • את צודקת היא היתה אמורה ליידע אותך אם יש בעיה
  • יכול להיות, אבל היא כתבה מונח מסויים באנגלית וחיפוש פשוט בגוגל הראה תוצאה של המילה הזאת= שזה בעיה בפרקי הירכיים. אז למה לא להגיד אני חושדת שיש ככה וככה..
    עברנו קצת מונחים רפואיים עם תהל באשפוז שלה כדי לדעת ולהבין מה מלחיץ ומה לא...
  • אולטרסאונד פרקי ירכיים לבדיקת DDH לא אומר שיש DDH. זה שם של בדיקה.
    עכשיו באמת שולחים את כולם. גם אנחנו היינו. וגם לנו אם אני לא טועה היה כתוב את המילה DDH בהפניה.
    והרופאת משפחה נתנה את ההפניה עוד לפני שבחנה את הירכיים, כי לכולם נותנים. אז זה בטוח לא יכול סמן את זה שיש בעיה.

אסור לרופא להגיד למטופל במפורש שהכל בסדר, אם לא בסדר. נראה לי שפשוט קרתה אי הבנה.

• אולי תתקשרי בשביל השקט הנפשי שלך לרופאה ותבררי איתה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה