למכירה דחוףףףףף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עגלה של אינפניטי צבע שחור וורוד כמו חדשה - 500 שח

שטיח פעילות פו הדב - 100 שח

מיטת תינוק צבע לבן במצב מעולה- 500 (כוללת מזרון אורטופדי)

כיסא אוכל של אינפניטי צבע וורוד 3 מצבי ישיבה מגש ענק לאוכל עם מקום לבקבוק- 350

עגלת סוהו של ד''ר בייבי+סלקל מתלבש על העגלה צבע אדום שחור- 500 שח

אנחנו מאופקים ואין לנו רכב אז מי שמעוניין יגיע אלינו כמובן בתיאום מראש..למעוניינים להשאיר תגובה עם מייל ונחזור אלייכם..

5 תגובות
עמוד 1
  • למה את מוכרת?
  • כי עגלה אני קונה לה אחרת ומיטה היא לא ישנה בה מאז שהיא בת 5 חודשים היא יושנת איתנו אז המיטה עומדת סתם ליופי בחדר אני רוצה לקנות לה מיטת מעבר...ושאר הדברים אני כבר לא צריכה כמו שטיח פעילות למה? היא כבר רצה בכול הבית..כיסא אוכל היא במילא שונאת לשבת בו..

• ובעתיד לא תרצי עוד ילדים? אים הכל חדש למה למכור, ואחר כך תצטרכי לקנות מחדש. חבל.
  • פרסמי ביד 2 + שימי תמונות, כנ"ל בפייסבוק - יחטפו לך הכל בשניות

בהצלחה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • כניראה בזמן הקרוב שזה בשנתיים -3 הקרובות לא נביא עוד...והשאלה היא עם ובכלל כי דיאנה היית הריון ivf icsi מסובך מאוד ולא ניראה לי שילך על זה שוב..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה