... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף נמאס לי ..אני שמנה, מכוערת,משועממת,הילדים שלי לא אצלי,אני מסננת את כל החברות שלי,יש לי הרגשה שבעלי נגעל ממני בגלל איך שאני נראת, יש לנו אירוע ביום חמישי ולא בא לי שיראו כמה אני ממותה וגם בטח בעלי יתבייש ממני...
    אני יודעת שהכל בידיים שלי ואני לא עושה כלום כדי לשפר את המצב, אין לי כוח ,אין לי חשק ובנוסף להכל אני גם מאוד מקנאה בבנות שבהריון-גם אני רוצה עוד ילד אבל אין לי סיכוי בכלל להביא עוד אחד..את ה-2 שיש לי לקחו ממנו אז לאמלל עוד ילד? אין סיכוי.
    קיצר אני לא שווה כלום.
12 תגובות
עמוד 1
  • החלק השני
  • חחח סבבה לילה טוב

• אני דווקא חושבת שאת כן צריכה לעשות סיבוב בחוץ.
    מי יפה היום.
    מניסיון .. יש כדורים שרופא משפחה יכול לתת לך

• אני גם בעד שתעשי סיבוב בחוץ
  • ... בוקר טוב וחג שמח גם לך
    מה דעתי?... דעתי היא שלברוח לשינה בכל רגע נתון בו משהו טיפה קשה לך - זה אחד הרעיונות הגרועים...
    מה עוד דעתי?... שעם כל הכבוד, לך ולפורום, זה ממש לא המקום להתלבטויות מהסוג הזה. הכתובת ה"קצת" יותר מתאימה היא כתובת רפואית כלשהי... נראה לי

וברצינות: יכול להיות שאת קצת פחות מידי מערבת במצבך את מי שצריך לערב,
    וקצת יותר מידי מערבת במצבך את מי שלא צריך לערב? (ראי ערך מה שקרה בביקור האחרון)
    מקווה שהתעוררת מזמן
  • טוב בסוף ישנתי וגם יצאתי אחר כך...הייתי אצל רופא נשים,הוא נתן לי שוב כדורים ושלח אותי הביתה, וקבעתי תור לדיאטנית ליום שלישי...
    שמש את צודקת...

• מקסימונת שכמותך .
    ועכשיו, נא לקרוא בניב וורשאי:
    נו, אף אחד לא ממש הבטיח לנו גן של שושנים בחיים האלה...

כל הכבוד לרופא נשים שלך...
    ולגבי הדיאטנית - כל הכבוד פעמיים!! (עוד כדורים את צריכה על הראש???? לכפרות את צריכה אותם... )
    ולגבי הדברים שאת רוצה והם קשים להשגה - קלישאה איומה, אבל: הכל תלוי בנקודת המבט. ברור שמהמקום שאת נמצאת בו, הכל נראה כמו אחד גדול.
  • אין דבר העומד בפני הרצון! והכל מתחיל בנפש...
    אם תמשיכי להרגיש שמנה ומכוערת זה יוסיף לחוסר ביטחון ותשדרי את זה לכל העולם! לא מומלץ
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • SHEMESH - רק רציתי להגיד שאת בחורה מדהימה נותנת עיצות מיקצועיות ועיניניות .

לגבי דיאטה , תתחילי לעשות הליכות בתדירות יומיומית . זה יעשה לך טוב לגוף ולנפש .

לגבי האירוע - את לא חייבת ללכת .

תשקיעי את כל מאמצייך בחייך ושיהיה בהצלחה !

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • שמש -
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• עדידו'ש - בוקר טוב לך!!!!!

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל לענות על כל מה שכתבת!!!!!
    אני כ"כ כועסת שאין לך מושג!
    אין לך טיפה של מושג כמה את שווה וכמה דברים טובים יש בך !
    את בחורה מדהימה ואמא מקסימה - לכל אחת ואחד יש מינוסים ודברים הנתונים לשינוי ושיפור - זה לעולם לא ייגמר....
    לגבי מה שאת כותבת על בעלך - מה שאת משדרת ומה שאת רוצה "לראות" זה מה שיהיה
  • דניס
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה