היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, אני חוזרת לעבודה ב-3.4, שזה עוד פחות משבועיים ואני אמרה להתחיל להעביר את איתן לבקבוק. ואני פשוט לא מסוגלת. החלטתי היום להחליף לו ארוחה אחת במטרנה. ארוחה אחת
11 תגובות
עמוד 1
לא מבינה בנושא הנקה זה ממני והלאה אבל שולחת לך המוני
מאחלת לך בהצלחה במציאתה ו-לא, אל תיפני אלי. אני ממש לא מבינה כלום בגמילה מהנקה... בהצלחה שולי (ראית שכתבתי לך עוד משו בשרשור שלך בפורום המדובר?...)
יפעתוש, אני משאירה אותו עם אמא שלי, רק ככה אני מוכנה לצעד הזה. שמש, במציאת מה?
נראה לי שהיא התכוונה בהצלחה במציאת התמיכה הנפשית
הא.... תודה!
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
אין לי עצה ידידותית לתת לך
גם אני מכורה להנקה שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אפשר בהחלט להבין אותך
אין מצב לדחות את החזרה לעבודה ???
בכל מיקרה תהיי חזקה . ותסתכלי על הבנות המדהימות שלך ותראי איך הן גדלו עם תמ"ל .
לגמרי מבינה אותך... למה שלא תשאבי לו בעבודה ואחה"צ תמשיכי להניק? זה מה שאני עשיתי אבל לא חזרתי למשרה מלאה לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
אני די מבינה על מה ולמה קשה לך להפסיק להניק. זה באמת ממכר!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!