היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, מצטערת שאני כמעט לא כאן. ימים לא קלים עוברים עלינו
10 תגובות
עמוד 1
בגיל הזה ששחר היה חולה ולא אוכל ולא שותה הייתי לוקחת מזרק של 5CC שמה מים בפנים או תה עם סוכר (תה קמומיל שאנחנו שותים) וכל -10-20 דקות מכניסה לו לפה ככה בוודאות הנוזלים נכנסים לגוף
החלמה מהירה שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
תרגישו טוב
מסכימה עם איפי.
והכי חשוב החלמה מהירה ורפואה שלמה
אני הבנתי שידיף כמה שפחותסוכר כי הוא ״עוזר״ לחיידקים ומחליש את המערכת החיסונית...מים זה מצויין כמו שאמרו לך
תנסי לתת לה מרק, אולי היא תסכים מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מנסיון עם הבן שלי תינוק שלא רוצה לאכול לא יוכל , צריך לדואג לשתיה כמו שבנות כתבו . http://www.holdthatpic.com/
הרופאה אמרה לנו שחשוב כן להמתיק את השתיה (מים, תה) כי זה קלוריות חשובות כשהם לא אוכלים.
גם כשאני עם דלקת בגרון- אני לא אוכלת כלום! לכן אני לא מצפה מהילדים שכשהם חולים, בטח עם דלקת בגרון- עם חום, לאכול. זה בעייתי.. למזלי, כשלאלעאי יש דלקת בגרון (הוא סובל די הרבה מדלקות בגרון) הוא שותה המון כי יש לו חום..