היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וסליחה מראש על החפירה! לפני כמה ימים קיבלנו מהם מכתב שמזמן את מעין לאבחון של קלינאית תקשורת. לקח להם יותר מחודש לענות לפניה שלנו. זה כל כך מגוחך - בינתיים הספקנו לעשות שלושה אבחונים ולהגיש את כל החומר לעיריה וכל זה בדקה התשעים - אם הייתי מאחרת לעירייה בעוד יום אחד, הם כבר לא היו מקבלים את המסמכים וזה אחרי שבפועל איחרתי ביומיים (ועוד לא קיבלתי תור לועדת השמה כי "אין תורים. הכל מלא"). השאלה היא - האם ללכת גם לאבחון של הקופה? האם אני צריכה את זה? זה יתן לנו משהו? בינתיים, שלחתי להם את האבחונים של מעין כדי לקבל קלינאית (ובינתיים אנחנו רוצים להתחיל פרטי, כי הילדה לא אשמה שלוקח להם חודש להגיב לפניה), אבל אני בספק אם הם יצליבו מידע. הם כל כך לא יעילים.
12 תגובות
עמוד 1
הי אני יודעת כמה זה מעצבן ומתסכל! אנחנו היינו בועדת השמה מיוחדת למאחרים בסוף יוני, כי ברור לעיריות שזה לא פשוט לקבל תוצאות אבחונים של גילאי 3 מוקדם כ"כ. זה פשוט מוכיח עד כמה קשה להיות ללא אמצעים במדינה שלנו
המתנות האלה הכי מעצבנות
האמת שאין לי מושג מה הייתי עושה במקומך מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מהניסיון שלי עם המחלקה להתפתחות הילד של קופ"ח הבעיה היא באבחון בלבד, אחרי שאובחנת ונקבע לך טיפול - זה הכי קל לקבוע תורים ולכן הייתי ממליצה לך ללכת לאבחון - יכול להיות שבעתיד תצטרכי אותם וככה האיבחון כבר יהיה לך ביד
מהניסיון שלי עם המחלקה להתפתחות הילד של קופ"ח הבעיה היא באבחון בלבד, אחרי שאובחנת ונקבע לך טיפול - זה הכי קל לקבוע תורים ולכן הייתי ממליצה לך ללכת לאבחון - יכול להיות שבעתיד תצטרכי אותם וככה האיבחון כבר יהיה לך ביד
אוייששששש סיפור מוכר וכואב עם הקופה וההמתנה
יכולה רק לשלוח
שלי, אם היא תוגדר כסומטית, אז תוכלו להיעזר בחוק הסומטים. אני לא סגורה על מה שהחוק הזה אומר, אבל נראה לי שזה אומר שמגיע לכם מספר טיפולים בשנה שעליהם אתם מקבלים החזר באחוז גבוה.
הדסקה אחרי האיבחון צריך לחכות 3 חודשים לתור במקרה הטוב
בטח שכדאי לעשות את האיבחון דרך הקופ"ח כי גם ככה את צריכה לחכות הרבה זמן לסידרה של טיפולים ובינתיים אם את רוצה את יכולה ללכת פרטי בהצלחה
אנחנו היינו באבחון ואחרי שבועיים כבר התחלנו טיפול של קלינאית. לדעתי תלכי לאבחון ואם המצב באמת דורש טיפול דחוף את אמורה לקבל. גם לדעתי הם יעזרו לך אח"כ עם גן שפתי במידה שתצטרכו. http://www.holdthatpic.com/ http://www.holdthatpic.com/
אם דנדוש תוכר כסומטית יש לי פטור מלא מתשלומים על טיפולים בהתפתחות הילד תרופות ועוד מגוון רחב של דברים כולל יותר עזרה מביטוח לאומי בכל זאת הנירולוגית שלה וגם הנירולוגית המחוזית והפסיכולוגית ההתפתחותית בדנה מטעם המרפאה הנירולוגית כולן טוענות שגם העיכוב ההתפתחותי נובע מה - NF1 ובעתיד נצטרך עוד מעקבים גם עם אקו לב (גם אני עושה פעם בשנתיים שלוש) ועוד ועוד אבל שוב אם לא נוגעים בזה אז הכל בסדר רק בדיקות ומעקבים שמצריכים העדרויות מהגנים בית ספר בעתיד עבודה והכל מסביב כולל נסיעות טפסי 17 שלפעמים עושים עם זה בעיות אז כמה שיותר עזרה יותר טוב לילדה ולי