אני פשוט בהלם! הדולה שנחשד בהטרדה מינית = לא ישפט - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני נגד ב1000 אחוז מכל העניין של עבירות מין . במקרה של הבחור הזה חוץ מעניין שבחור גאי ושום גבר נורמלי (לא מתכוונת למיילדים ורופאים ) לא היה עובד בעבודה הזאת . מעניין אותי מה נשים בדיוק חשבו ששכרו את השירותים שלו , זה כמו להזמין יועץ הנקה גבר ואז ללכת להתלונן שהוא נגע להם בשד. http://www.holdthatpic.com/
לדעתי הבעיה היא אחרת, וכבר העלו אותה ודיברו עליה: הבעיה היא שהתחום הזה פ-ר-ו-ץ!!!!!!!!! אין עליו שום פיקוח. אין שום כללי אתיקה מקצועית המעוגנים בחוק. אין שום קוד (אתי, מוסרי, או אחר) המחייב את העוסקים במקצוע. אין גוף מפקח שצריך לתת לו דו"ח במקרים כאלו (בריאות?...) וזו בעייתיות גדולה מאד מאד. מאד מאד. וזו בדיוק הפירצה שקוראת לשרלטנים מסוגו לעשות ככל העולה על רוחם, בידיעה שבשורה התחתונה - לא יקרה להם כלום... בדיוק מהסיבות האלו. חבל לדעתי, שהתחום הזה, שהוא תחום שיכול להתפתח לכיוונים טובים ויעילים שיהיו לעזר אמיתי להרבה מאד נשים - התחום הזה הולך לכיוון לא טוב של שרלטנות מסוג כל ה"חוזים בכוכבים", והקוראים בקפה למיניהם (אין בי שמץ זלזול באלו. אדם הישר בעיניו יעשה.), בזמן שדווקא מקצוע הדולה, אם וכאשר נלמד בצורה מקצועית, הוא מקצוע המתבסס על ידע רפואי-קליני מדעי ודורש ניסיון והתמחות. אבל - כל עוד התחום כל כך פרוץ ולא מעוגן בצורה רצינית, זה ימשיך להיות כך ויהווה מוקד גירוי אמיתי לכל סוגי השרלטנים מסוגו של אותו סוטה. חבל.
שרוני אני רק מחזקת את דברייך , כל התחום של רפואה משלימה ואלטרנטיבית זה בהרבה מקרים תעשיה של כסף קודם כל , אחרי זה כל דבר אחר . מין דבר כזה כמו אופנה שמתחלף מדי פעם . הבעיה היא שכל עוד אין פיקוח זה יכול לקות לכל אחד ואחת וגם אישה שמטופלת אצל אשה או גבר שמטופל אצל גבר לא חסינים מפני כל מני התרדות. http://www.holdthatpic.com/
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
שרוני
שרון, את צודקת, אבל עצם העובדה שהתחום פרוץ - לא מצדיקה את ההתחמקות הזו!! העו"ד שלו כנראה ניצל את העובדה הזו - והוציא את הלקוח שלו דרך הדלת היישר החוצה, בלי שום עונש!!! זה מביא לי ת'סעיף! מייל:ortal_halag@walla.co.il מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
איכס!
אורטל, בדיוק בדיוק בדיוק - על זה אני מדברת. זו הפירצה, אלו הגנבים, ואלו עורכי דינם. וזה כל הסיפור. וזה לגמרי מביא ת'סעיף! ומה לגבי אותו עבריין כבד שדאג לנכות 100% לילדה מתוקה, ושוחרר כמעט בלי הנד עפעף בזכות בימ"ש שלנו ששחרר אותו ב"עסקת טיעון" מגוחכת, שלא לומר - עבריינית??????????????? זה - מעלה ת'סעיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אני עם אורית, את העונש שלו הוא יקבל מלמעלה
אה, וגם אין שם ניקוי שליש ולא 3 ארוחות ביום, חוגים או משהו שקרוב לבית הבראה כמו שיש לעבריינים שלנו