התייעצות לגבי קומפי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תעזרו לי בבקשה
    אני רוצה לקנות לשקד ליום הולדת שיהיה בעוד שבוע קומפי. עד עכשיו לא חשבתו שהיא מתאימה כי לא ממש התעניינה במחשב וסתם לחצה על המקלדת.
    ההתלבטות שלי היא כזאת:
    הערכה הבסיסית עם המשחק שבא עם זה אמרו שלא לגילה אלה לגילאי 1.5 שנה.
    זה עולה בערך 300 ומשהו ותיכננתי לקנות עוד 2 משחקים לבקש מאחיות של בעלי ומסבתא שלי ונראה לי ש - 2 משחקים דיי מספיק שכל משחק עולה כ - 100 - 200 ומצד אחד המשחק הבסיסי כגרע סתם יעמוד בצד כי לא מתאים לשקד לעומת לקנות את הערכה השלמה עם איזה 6 תוכנות שממש מתאימות לשקד אבל עעולה ים בערך 600 - 700 וזה כבר ממש כבד עליי
    השאלה מה כדאי?

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

8 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי הולכת על כל הערכה פשוט המשחקים כל כך יקרים אחר כך שעדיף להוציא חד פעמי קצת יותר ואחר כך יש לך את כל המשחקים.
  • עוד שאלה האם יש משחקים שמתאימים לגיל 3 שקונים בנפרד?
    שאלתי קצת את אחותי והיא אומרת שזה אותו הכסף כמעט לקנות הכל אולם היא חושבת ש 2 משחקים בהחלט מתאימים לילדה בת שלוש. הרי כמה היא כבר תשחק לא כל היום
    אני בדילמה רצינית

• מי עוד יוכלה להמליץ לי?

• טוב אז ככה, לעמית יש את הערכה המלאה הוא קיבל אותה במתנה מההורים של בעלי ואחיות שלו ליום הולדת שנה
    הערכה כוללת את הקומפי ואת כל המשחקים עד גיל 5 או משהו כזה
    בהתחלה עמית ישב עם זה קצת אבל לאחרונה הוא ממש לא מעוניין בזה
    יש לנו עוד דיסקים שארוזים לגיל שלו עכשיו והוא ממש לא מעוניין, הוא מעדיף לשבת ולשחק משחקים בלפטופ שלי ולא בקומפי
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• חבל על הכסף!

אנחנו קנינו ובקושי הן שיחקו בזה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • לדעתי לא שווה את הכסף הדבר הזה , בני התחיל לשחק באיזה גיל שנה וחצי ומהר מאוד נשבר לו. עכשיו שהוא מבין עניין הרמה לגיל 5 לא שווה כלום . אדון הסביר בביר שהוא רוצה אן משחקים באאיפון שלי/ בעלי או שנקנה לו משחק של PSP ושאלתי מה זה אדון הראה לי מה זה . מעניין מאופו הוא גילה שדבר כזה קיים בכלל .
    http://www.holdthatpic.com/
  • שריתוש מותק שקד גדולה מידי בשביל זה .
    יש את זה לבן הוא משחק בזה מידי פעם וזה נחמד מאוד . אבל הוא מעדיף כבר לשבת על המחשב שלי ולשחק באתר של יובל או לצפות בYOUTUBE

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • גם לדעתי חבל לקנות עכשיו
    תלמדי אותה להפעיל את העכבר
    לנו היה קומפי מגיל שנה וקצת והוא מאוד אהב, היינו צריכים להחזיר אותו (היה בהשאלה) לפני כמה חודשים וקניתי לו שני משחקים של קומפדיה והוא משחק גם משחקים באינטרנט ורואה סרטים ביוטיוב (שמתי לו במועדפים דברים שהוא אוהב)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה