משהי במקרה התארחה במג'יק סאנרייז באילת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה בבקשה ביקורות/ רשמים/ דיעות לכן ולכאן.
    האמת היא שמאוד רציתי שניסע לחו"ל אבל משומה נכנסה בי חרדה בגלל הילדים ואני לא רוצה לסכן אותם בכך שהם יטוסו..אני ממש פוחדת.
    אז החלטתי להמיר את זה בחופשה באילת בסוף חודש מאי,
    ומאחר וכל המלונות שם לגמרי בנאליים חשבתי אולי לרענן קצת ונתארח בכפר נופש אז האופציה לדעתי היחידה היא המג'יק סאנרייז.

מי יכולה לספר לי על המלון ועל החדרים? כמעט הכל נראה באתר נפלא למעט חדר השינה שנראים מזעזעים לטעמי..

תודה

10 תגובות
עמוד 1
  • מה יכול להיות לילדים בטיסה ? בסופו של דבר זה יותר בטוח מרכב . בני טס איזה 6 פעמים לחו"ל שזה בסביבות 18 טיסות לא כולל נסיעה מחר החל מגיל חודש והכל עבר בשלום . את האמת בשבילו זה חוויה אמתית . גם ילדה של החברה ותיקה שלי (שפעם היתה בפורום )טסה איזה 10 פעמים בשלום .
    http://www.holdthatpic.com/

• הינו במלון הזה שמוריה היתה בת שנה
    מלון מעולה הכול שם היה טוב
    גם האוכל הכול כלול

• אני הייתי שם בקיץ האחרון וזו הייתה אכזבה אחת גדולה
  • את יורדת לאילתתתתתתתתתתתת?????????

• אלינה- יש לי דפיקות מה אני אעשה?

• עדיין לא הבנתי מי בדיוק את חורדת ? אבל גם באילת אפשר לנוח בכייף למי שאוהב חופשה רגוע , בריכה , נראה לי אחלה , בעלי לא מסכים איתי אבל זה כבר עניין אחר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני לא אתחיל להסביר לך בפרטי פרטים ממה אני חרדה כי אני ממש מתביישת בפחדים המטורפים האלה של עצמי אבל אני פוחדת שיקרה משהו ולא נגיע בשלום.

• אדווה חרדות יש תמיד
  • מלון מעולה

• אנחנו היינו והיה מדהים!!!!
    ממש גן עדן לילדים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה