מה הנהלים בגנים פרטיים במצב כזה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אני גרה באשדוד והעיריה החליטה לא לפתוח את מערכת החינוך בימי חמישי ושישי בגלל המצב הביטחוני. במקביל קיבלתי טלפון מהמשפחתון הפרטי שנועה נמצאת בו והמטפלת דרשה שנבוא לאסוף את הילדים עד שלוש וחצי (ולא עד ארבע וחצי כרגיל) ואמרה שהיא לא מפעילה את הגן בימים חמישי ןשישיי

האם זה בסדר מצדה ?
    המשפחתון בבית פרטי עם מקלט, יש לה רישיון להפעיל משפחתון ולכן ימאתי מתוך הנחה שגם המקלט תקין .
    [url=http://www.glitterfly.com]

8 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת מה להגיד לך
    אבל אם לי היה משפחתון גם לא היתי עובדת לא היתי מוכנה לקחת אחריות במצבים כאלה

• מסכימה עם איפי אני גם לא הייתי לוקחת על אחריותי ילדים של אחרים במצב כזה רגיש
    אינבוקס הפייסבוק שלי : hadas1508@facebook.com

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אנחנו גם בפרטי וגם מאשדוד.
    חמישי שישי אין גן.
    זה תקף לכולם גם לפרטיים.

• אף גן פרטי באשדוד לעובד , הבנתי שזה בכלל לא נתון לשיקול דעת של הגננת ... שהיתה המלחמה והכל היה סגור הרבה זמן פשוט לא שלמתי על אותה תקופה . למה עכשיו סוגרו - ה' יודע , הבנתי שזה בלחץ של באר שבע בכלל . המצחיק הוא שבאשקלון יש לימודים .
    מנסיון אישי כל הלחץ של ילדים בגילאים אלו בא כתוצאה של לחץ ההורים . בני לא נלחץ כאני ובעלי לא נלחצים מזה . בעלי בכלל לא נלחץ משום דבר - גם בצלחמה שהתפוצץ גרד 50 מטר ממנו בזמן שעבד הוא בא להחליף בגדים וחזר .
    אני לא נלחצת כי שירות קבע בצבא עשה את שלו , כולל פעם בתרגיל שהתפוצץ איזה פגז שפגע בצוער שישב 2 שירות לפני וראיתי את הפציע . בני נולד בשיא המלחמה והיתי עסוקה בהריון , בעופרת יצוקה היתי טיפה כאז לא היה לנו ממ"ד אבל מאז בנו לנו ממ"ד אז גם זה עבר לי.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אלינה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני חושבת שמשביתים את הלימודים מתוך מחאה על כך שמוסדות החינוך לא ממוגנים כמו שצריך.
    אז באיזושהי צורה ממש עצובה ומעוותת בסופו של דבר זה לטובתך..
    כי ככה ימגנו את מוסדות החינוך
    אללא איסתור - יאיר אומר שבעוד שנתיים הטילים יגיעו גם אלינו..
  • שזה קרה היתי קצינה צעירה אולי בת 24 גג, חוץ מטיפה אנדרנלין אז זה לא השפיעה אלי יותר מדי כי שאת רווקה זה חיים אחרים . מה עוד שאני מדריכת שריון , יריתי המון פגזים ומאז בומים לא עושים אלי רושם את האמת . שבני נולד המצב השתנה אבל דווקא במצבי חרום ולחץ אני מתפקדת הכי טוב ובשיא הריכוז , מבחנים לדוגמא . תרלתי עם בני כניסה לממ"ד כחלק ממשחק , אני בטוחה שאם אני ובעלי לא נלחץ אין לו סיבה להיות בלחץ . בנינו כבישים מסוכנים פי 1000.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני לא יודעת אם זה תקף גם בגנים פרטיים,
    אבל אני יכולה להבין את הגננת, גם אם יש ממ"ד, עדיין,
    היא אחראית על כמה וכמה ילדים קטנים.
    אני מבינה למה היא לא רוצה לקחת על עצמה אחריות כזאת.
    מצד שני, תבררי האם את זכאית להחזר תשלום.
    מן הסתם תמורת יום וחצי לא תקבלי החזר,
    אבל אם המצב יימשך, אני חושבת שאת זכאית להחזר תשלום מהגננת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה