מזה אבא? :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני יומיים או שלושה פתאום הותקלתי בשאלה הזאת מדנדוש לא ידעתי איך להסיבר לה

8 תגובות
עמוד 1
  • וואי זה בטח קשה נורא לנסות להסביר לה...
    אבל נשמע שקיבלה די בהבנה, להם יש ולה אין
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • לדעתי השאלה המאוד קשה הזאת צריכה להיות מופנית לאשת המקצוע שלנו

• טוב אז כמו שאתן יודעות אבא של ספיר ראה אותה 3 דקות כשהיא היתה בת שנה (השופטת הכריחה אותו לרשום אותה בת.ז).
    אני מתכוונת להגיד לה שאבא שלה גר רחוק רחוק....
    היא קוראת לאבא שלי אבא והיא יודעת שהוא סבא שלה
    ולאבא של ליעד היא קוראת בשמו אבל אומרת שהוא כמו אבא שלה גם

• אני חושבת כמו גנית

• אני פשוט חושבת שצריך לענות להם בכנות,
    אם היא שואלת איפה אבא להסביר לה שלא הסתדרתם וכו' וכו'...
  • דבר ראשון אצלנו ביום המשפחה אמרו ליונתן שיש כל מיני משפחות - יש משפחות עם אמא ואבא ויש משפחות רק עם אמא או רק עם אבא ויש משפחות עם 2 אמהות או עם 2 אבות (הגן שלנו מאוד ליברלי
  • גם אצלנו במעון יש משפחות שונות 2 אבות (אומנם הילדה נמצאת הרבה עם האמא) והרבה חד הוריות
    דנדוש עד כה שאלה פעם אחת ולא המשיכה אני לא מעלה את זה בכלל אין טעם הילדה מודעת שיש לה כרגע בנמצא רק אמא והרבה אומרת את זה שרואה שאבות באים לקחת את הילדים אז היא אומרת לי אין אבא רק אמא ואומרת בגאווה טוב נולדה למען האמת למצב כזה את התמונות של אבא שלה אני שומרת בעצת העו"ס שלי שיום אחד היא תשאל אם תשאל אני אצטרך לומר את האמת אבל רק שתגדל אבל עד עכשיו זה צובט לי בלב שהילדה שאלה מזה אבא ואם שרוני תיכנס לכאן ותענה אני אשמח לעוד טיפים ועצות
    והדסקה אין מצב בגיל כזה לחפור יתר על המידה ולומר את האמת זה לא לרמת הבנתם של הילדים עדין למרות שרמת ההבנה של דנדוש היא מעל גילה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה