-
ממי , תלכי לרופאה הקרובה ותבקשי 50 גרם .
לפני שאתהולכת לרופאההקורבה , תוודאי ששעות הקבלה שלה נוחות , ושהיא מקבלת בתדירות גבוהה.(לא אחת לשבוע נגיד)
חוצמזה , איזה קופה את ?
אם לאומית אז יש לי בבני ברק רופא סוף!
-
את הולכת גם למעקב של טיפת חלב?
אם כן - אז אין עם זה בעיה והאחות יכולה לבד"כ להוציא לך הפנייה לבדיקה.
באתר "יולדת" רשום ליש פעמים שישר מפנים ל100 גרם אם יש לך חולה סכרת בקרבת דם ראשונה וכד'.
בכל מקרה - מאחר וזה יום שלם ארוך ומייגע - הייתי בהחלט מתעקשת.
בקשר להחלפת רופאה - זה באמת מאוד מבאס שאת לא מתחברת לשלך, עד כמה שהבנתי אפשר להחליף כל רבעון רופא - כך שאת יכולה ממש בסוף החודש (עפ"י הכללית), בעיקר אם זה בעיר שונה וכו'.
מאחר והריונך בע"ה תקין והריונותייך הקודמים גם הם היו כאלה - אני לא רואה שום מניעה להחליף רופא.
-
אני הייתי מתעקשת על 50 גר', למה לסבול סתם?
ואם את לא מתחברת לרופאה המחליפה, אז תלכי לזו שקרובה לבית, מה זה משנה כבר?
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
רצוי מאוד להחליף רופא נשים באמצע הריון אם לא אוהבים ולא מתחברים אליו! למה סתם לסבול... יש מספיק מבחר...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
לא, ממש לא היתה לי סכרת הריון בעבר..
בהריונות הקודמים עשיתי את הבדיקה של ה- 50 גר' והתוצאות היו מעולות.. אף פעם לא הייתי צריכה גם 100 גר'!!
-
היא הפנתה אותך ל 100 גרם בגלל אמא שלך. לא ממש מוצדק עפ"י העבר שלך, אבל מה אכפת לה, העיקר הכסת"ח.
אל תתקשרי אליה ואל תדברי איתה בכלל ע"מ שלא יירשם שום דבר בתיק שלך אצלה.
תקבעי עוד עכשיו תור באינטרנט לרופאה החדשה אליה את רוצה לעבור וביום ראשון תדברי עם האחות טיפת חלב שלך ותשאלי אותה אם היא יכולה להוציא לך הפנייה.
לא אמורה להיות בעיה עם זה.
-
מש אין סיבה שתעשי את ה100 גם אבא שלי חולה סכרת, זה לא אומר כלום
לאמא שלי יש בבטן גור
וכשיגדל נשחק בכדור
גם אם יצא מקומט וקירח,
אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
-
אני החלפתי רופא נשים בהריון של כרמלי, אין שום בעיה עם זה, בעיקר אם את לא מתחברת לרופאה החדשה, עדיף לך ללכת לרופאה אחרת ובכללללללל אם היא קרובה יותר, אז זה עדיף
גם לאמא שלי ז"ל היתה סכרת אבל לא הפנו אותי אף פעם להעמסה של 100... תלכי לרופאה הקרובה ותבקשי כבר הפניה חדשה
-
תודה!!
עכשיו הכל מסתדר לי, רופאה הזו היא רופאה של כסת"ח לגמרי. לכן היא גם שלחה אותי לאקו לב, ולכן היא מלחיצה אותי עם בדיקות מיותרות..
הבעיה היא שכתוב לי באתר של הכללית שאני אמורה להיות אצלה עד ה- 23.5.. וני לא יכולה לקבוע תור לרופאה אחרת לפני התאריך הזה.
-
כתבת בדיוק מה שרציתי לומר לך....אי אפשר להחליף רופא באמצע רבעון....את היית אצלה עכשיוו - אז עד יוני את מחוייבת להמשיך אצלה..
מייל:
ortal_halag@walla.co.ilמסנג'ר:
ortaly10@hotmail.co.il