שחייה לפעוטות.. בעד או נגד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר יש לשירה שיעור שחייה..
    שמעתי גם המלצות וגם חלק מהאנשים עשו פרצוף איך אני לא מפחדת לעשות לה את זה..
    זה לא נראה לי כל כך מסוכן..
    מה אתן אומרות??
    מישהי עשתה??

9 תגובות
עמוד 1
  • אני עושה את זה כבר שבועיים ממליצה בחום ליאורי נהנה מאוד תסתכלי בתמונה למטה חשוב שרק תבדקי שאת הבריכה מנקים במי מלח ולא בכלור ויאללה תהני זה ממש כייף
    [url=http://postimage.org/image/17vopfa3o/]
    ליאור הבאת לאבא ולי אור לחיים....

• בעיקרון - מאוד בעד, יחד עם זאת המורה חייב להיות מקצועי עם הרבה ניסיון, הבריכה מותאמת אך ורק לשחיית תינוקות.
    יש לי אחיין שהיתה לו סוג של טראומה מצלילה בים ובריכה עד גיל 9 בגלל חוג שחיית תינוקות עם מישהי ללא ניסיון רב....

• זה מעולה!!!!
  • אני בעד!
    מאוד תורם לבטחון של הילד במים, לקשר בין ההורה לילד ולהתפתחות פיזית בכלל!
    אופק היה מגיל 9 חודשים עד שנה וחצי.
    בהתחלה גם היינו סקפטים הלכנו לראות שיעור של חברה עם הבן שלה ונרשמנו גם.

• שחר היה הולך לזה שנתיים וחצי הפסקנו כי הוא קצת גדל בשביל זה

אני מאוד רוצה לעשות לדור אבל העלות קצת כבדה לנו

• טוב עזרתן לי להחליט, כאן את האמת זה ממש גרושים משהו כמו 80 דולר ל 3 חודשים
    אני רואה שאתן ממליצות אז אני ארשום אותי ואת עידודו :-)
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• אני לא הלכתי בזמנו אבל תמיד הצטערתי על זה, הכניסו לי המון פחדים, על אוזניים, שיתקרר, שזה יעשה לו טראומה, כל מיני שטויות במיץ שהיום אני צוחקת על זה...היום אני רואה רק יתרונות...תהנו!!!!

• עד איזה גיל החוג הזה?
    יש חוג שחיה לגיל של שקד (2.9)?
    אני מאוד בעד! הבעיה שבעיר שלנו אין את החוג הזה, ואני לא ניידת כדי לנסוע איתו מחוץ לעיר.
    אני בטוחה שלשקד זה יתרום המון! גם לדרכי הנשימה וגם לתקשורת...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מילנה, תיכנסי לאתר שצירפתי לך, תמצאי חוג באיזור שלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה