סקר חושים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. בעקבות ויכוח עם בעלי...על איזה חוש הייתן מוותרות?

2. האם לילד שלכן יש חוש כלשהו יוצא דופן?
    אני אענה-
    בעלי יוותר על חוש ריח , אני לא מוותרת על ריח - אני מאוד אוהבת להנות מאוכל- אין מצב להנות מבלי להריח (אם מישהי זוכרת את טעם האוכל כשמצוננים....),אני הייתי מוותרת על שמיעה- לא היה אכפת לי לא לשמוע מוזיקה למשל- שאר החושים חשובים לי יותר.

לאופק יש חוש ריח מפותח- למשל היום הם שיחקו בחדר בינתיים בסלון שמתי לי קרם ידיים. הוא יוצא מהחדר שלו ושואל- מה זה הריח הזה? אלוהים, איך הוא מריח קרם ידיים מהחדר השני?
    פעם גם נכנסתי איתו למעלית- והוא גם הריח ריח, ירדנו למטה וראיתי את המנקה מנקה את המראה בלובי עם התכשיר למראות
9 תגובות
עמוד 1
  • 1. לא הייתי מסוגלת לוותר על שום חוש, אבל אם לא היה מנוס - על הדיבור.
    יש לי רגישות יתר בכל אחד מהחושים, לפעמים זה משרת אותי, רוב ילדותי זה בעיקר הפריע לי..., כיום אני יודעת יותר לשלוט בזה.

2. לבנות עדיין לא הצלחתי להחליט אם יש או אין....

לא הייתי מסוגלת לוותר על חוש השמיעה, לא לשמוע את הצחוק שלהן או את הבכי, את המילים היוצאות מפיהן, את הציפורים, המוזיקה, הרעמים, הגשם, הים....

• לינברי רשמה את זה יפה

לשחר יש חוש ראיה מאוד פותח למרות שהוא מרכיב משקפיים הוא יכול לזהות דמויות או עצמים ממרחקים

• הייתי מוכנה לוותר על חוש הטעם- אולי ככה ארזה סוף סוף
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • וואו .. איזה לוותר , הלוואי והייתי רואה ושומעת כמו בנאדם נורמלי
  • גם אני לא מוכנה לוותר על שום חוש, נראה לי קשה מאוד לחיות בלעדי אחד מהם
    אצל יותם חוש הראייה מפותח מאוד מאוד, והאמת גם כל השאר, חוץ מחוש הריח שעדיין לא יתגלו שום סימנים.
  • הייתי מוותרת על חוש הטעם, אוכל זה לא דבר כזה משמעותי אצלי

לא חשבתי על זה בכלל אם יש לבנות חושים יוצאי דופן, כנראה שאין משהו בולט במיוחד... אהההה בעצם כרמל שומעת הכללללללללל היא יכולה לבוא מחדר אחר ולשאול על מה התלחששנו...חחחח

• אצלי החליטו בשבילי,
    לפני 5 שנים, בעקבות דלקת באף ,

נעלם לי חוש הריח...
    ניסיתי להחזיר אותו, לקחתי תרופות, שאפתי משאפים שונים ,
    ואפילו עשיתי ניתוח באף, לא קסמטי כמובן....
    אני אני תתרנית, וזה עצוב מאוד!!!
    אני לא מריחה את הילדים שלי!!!!!!

ובעלי המתוק אמר שהוא היה מוותר על חוש ריח...מזדהה איתי....
  • אני לא הייתי מסוגלת לחיות בלי אף חוש, לכולם אני זקוקה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • החוש היחיד שהייתי מותרת עליו זה חוש הטעם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה