היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות! קודם כל שבת שלום! יש לי שאלה. הרגשתי. שעידן רותח, הוא כבר ״גדול״ (בן שנה ו5), והחלטתי בפעם הראשונה למדוד לו חום בבית השחי. מדדתי היה 37.8 מעלות אבל עדין נראה לי מוזר שהוא רותח כזה. מדדתי בטוסיק וצדקתי !!! 39.4 מעלות!!!
למה ההפרש כל כך משמעותי בין המדידות? לא למדוד יותר בבית השחי? אם כן מאיזו מעלה זה חום?
10 תגובות
עמוד 1
אנחנו מודדים באוזן יש הבדלים בין המקומות אבל נראה לי שאולי מדדת לא כל כך טוב
המדידה בטוסיק היא הכי אמינה כי מודדת את החום בפנים בגוף. בבית השחי מושפע מהסביבה שבה הוא נמצא, אם הוא מזיע בגלל חום אז גם בבית השחי וזה מודד פחות וכו'....
אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
מדדת לא טוב ההפרש צריך להיות 0.6 (לפי הרופאה של להב
שירגיש טוב והחלמה מהירה בגיל שלהם הם זזים המון ולכן אני גם ממליצה על מדידה בטוסיק
כנראה מדדת לא טוב. אצלינו ההפרש בין הבית שחי לטוסיק הוא מעלה אחת. אבל זה לא מדידה טובה בבית שחי. אם כבר, אז ללמד למדוד בפה. ___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
38.5 זה חום אנחנו תמיד בודקים בטוסיק הכי קרוב למציאות רפואה שלמה מאמי
הכי טוב למדוד בטוסיק לדעתי.. שירגיש טוב!
תודה בנות! הכי מוזר שמדדתי פעמים... והוא חא זז. טוב נמשיך בטוסיק.