:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ככה אני עכשיו
    מאתמול דנדוש משיעול עשיתי לה אינהלציות אני מכירה לצערי יותר מדי טוב את השיעולים שלה ומתי חייבים להתחיל אינהלציות
    אתמול אחר הצהריים לפני היא הקיאה פעם אחת כתוצאה מן השיעול, כל הלילה נחנקה משיעול בבוקר קמה עשינו שוב אינהלציות היא הקיאה שוב משיעול אחר כך עוד 3 פעמים שבפעם האחרונה היה בשעה 13:00 אך לפני כן ניסתה להירדם וממש לא נשמה טוב ולא הצליחה לינשום ולישון התקשרת מיידית למוקד אחיות כי לא הייתי רגועה כבר האחות ששמעה את השיעול אמרה לי לטוס איתה למיון ולא למוקד כי דנדוש חייבת לקבל טיפול

17 תגובות
עמוד 1

• החלמה מהירה לדנדוש!

רק לא הבנתי, איך היא היסתכלה והכל היה בסדר. ופתאום היא שמה לב שאכן יש משהו וזה דלקת ראות? היא שפויה!?!?

• כנראה רצתה לחפף שם ולא הסתכלה ממש.
    כן ברגע שממש פתחתי את הפה, ואני עצמי חולה ובקושי מוציאה קול מהפה ודרשתי בדיקות מקיפות יותר אז הלכה לבדוק שוב
    גם דנדוש מאוד היפר אוהבת להשתולל ולשחק ולחייך לכולם אז זה מטעה.

• רק בשורות טובות

http://www.f2h.co.il/1848034048453

• תקשיבי - כבעלת ניסיון רב מאוד בדלקות ריאה חוזרות ונישנות הדבר היחיד שעזר לנו זה הומאופטיה. כבר מעל שנה לא היתה למעין ולו דלקת ריאות אחת קטנטנה, ומדובר על ילדה שבממוצע היתה לה דלקת ריאות פעם בשלושה שבועות-חודש. גם אנחנו עשינו ברונכוסקופיה וגם לה לא מצאו ממצאים.
    ממליצה בחום רב מאוד מאוד מאוד.
    אני יודעת שזה יקר (מאוד יקר!) אבל יש גם דרך קופ"ח במחירים שפויים יותר.
    זה נשמע הזוי שאיזה טיפות טבעיות עוזרות - זה עובד!!!
    האנילציה כמובן עדיין על השולחן ועדיין עושים לה - אבל לרוב רק עם מי מלח, וגם זה לעיתים רחוקות מאוד, כבר לא חיים אצלנו על האנילציה.
    יש גבול לכמות האנטי' שילד קטן יכול לקחת.....

• החלמה מהירה
  • החלמה מהירה

• יואווווו עד שהיה לכן קצת שקט?
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטלי היא עשתה צילום ריאות והחליטה בלי להסתכל טוב שאין כלום סירבה לבדיקות דם בסוף הלכה להסתכל שוב אחרי שבקושי רב הצלחתי לדבר וכעוס הסתכלה שוב עשתה הצלבות לפעמים קודמות ואכן היה משהו
    רופאת הילדים שבדקה אותה היום אמרה שהריאות נשמעות בסדר להמשיך אינהלציות לעוד 5 ימים ואזניל לחמישה ימים וזהו
    הומאופט כרגע נראה לי יקר כבר רציתי בעבר לקחת אותה וברגע שיתאפשר לי קצת כלכלית אני אקח אותה
    וגם אני עכשיו כבר חולה עם ברונכיטיס נדבקתי מדנדוש ועוד אתמול להיה לי את הבלאגן שלא היה לי כמעט קול גם אני עם אנטיביוטיקה ומשאף ועוד היום עשו לי בדיקות דם שתודה לאל יצאו תקינות רק חומצה פולית אצלי נמוכה קצת אבל חפיף

• החלמה מהירה לשתיכן!!!!!!!!!!!!

רק בריאות!!!!!!!!
  • רפואה שלמה
  • תודה

• תרגישו טוב!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il

• מסכנה קטנה,תרגישו טוב במהרה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה