עוד סקר פסח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן מביאות למי שאתן מתארחות אצלו?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
11 תגובות
עמוד 1
  • נתארח אצל חמותי והיא בקשה במפורש לא להביא לה כלום, אז נביא לה את יובל ומעין
  • אני קונה סלסלה מוכנה עם ממתקים ויין. בטח כשאת רואה סלסלות כאלה מוכנות בסופר, את שואל מי קונה אותם... תשובה: אני
  • אנחנו אצל ההורים שלי ואני מביא כמו לינברי אותנו ואת הילדים

• משהו קטן לבית, או פרחים או זר שוקולדים, לי אישית נורא קשה לבוא בידיים ריקות
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• איך אני אוהבת סקרים כאלו. אני לא ממש מתארחת אלא אצל ההורים שלי רק אנחנו והם ואמא שלי כל שנה גם בראש השנה אומרת לי שרית אני לא צריכה שום דבר ובכסף שחשבת לקנות תקני לילדה בגדים כי היא יודעת שאין לנו משהו. לעומת זאת היא תמיד קונה דברים שאני צריכה קשר גיהוץ או סולם בראש השנה. השנה אני לא רוצה ממנה כלום כי אבא שלי לא עובד.
    לעומת זאת חמתי המהממת תמיד מביאה לנו איזו שטות מפגרת כמו עוד קערה אינפנטילית שאף אחד לא צריך והארון למעלה שומר יפה ומעלה אבק ובעלי תמיד מציק שרוצה להביא משהו להורים שלו ותמיד צריך לחפש ולא מבין שמיצינו תעניין הזה וזר פרחים מספיק.

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• להורים שלי חלק מהתלושים שאני מקבלת מהעבודה ,
    להורים של בעלי - הם ביקשו שאני לא אקנה מתנות ואני כלה ממושמעת לא קונה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • אנחנו מתארחים אצל ההורים שלי.
    אני פועלת לפי ההספק שלי- אם אני מספיקה להכין מתנה לחג, אני מביאה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • שאלה טובה
  • נוחתים השנה אצלי
  • אני מתארחת אצל אמא שלי, ולוקחת לה כסף שתקנה מה שהיא צריכה ורוצה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה