שאלה על ניקוי שעווה אצל א.א.ג - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היינו עכשיו - אני אפילו לא רוצה לפרט מה עברנו - היה סיוט של 10 דקות - אבל נגמר.

ייתכן ויורד דם מהאוזן?האם זה סביר? ירד והפסיק. - יאמר לזכות הרופא שהוא היה באמת עדין וכשלהב השתוללה יותר מדי הוא עצר.

13 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו עשינו פעם אחת, עם הקטנה שלי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אנחנו כבר שנתיים עושים ניקוי כל שלושה חודשים, וכן יכול לרדת דם, זה קורה.
  • גם אנחנו עברנו את זה לפני כחודש..סיוט זה לא מילה
    http://www.holdthatpic.com/
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה רבה הרגעת אותי.
    למרות שהרופא אמר שזה הגיוני מאוד כי זה היה המון ודבוק ועמוק אז כנראה נגרם פצע.
    בקיצור ולעניין שלא נדע יותר אוף

• בקשר לאוזניים יש המלצה של הרמב"ם - פעם בשבוע להזליף טיפה אחת לכל אוזן של שמן שקדים, זה ממס את השעוה ושומר על בריאות האוזן.

• בעלי עובר את זה תקופתית
  • תודה בנות.
    שולי הרופא השאיר אותנו שם עד שראה והיה בטוח שהכל בגדר הנורמה.
    אין יותר דימום ולהב פעם ראשונה מזה הרבה זמן הלכה לישון בלי להתלונן שכואב לה

• כל פעם שאנחנו הולכים לבדיקה אצל הרופא ילדים הוא בודק את האוזניים ותמיד יש לו מכשיר מיוחד שאיתו הוא מוציא פקקונים מהאוזניים של הילדודס
    יש לי תרסיס מיוחד שממיס שעווה.

שתרגיש טוב הנסיכה
  • איך היא היום?

החלמה מהירה! ואינשאללה - שלא יהיה לה שם יותר כלום
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אוקיי אז יש לי את התרסיס וזה לא עבד.
    בקיצור ולעניין היא ככל הנראה הכניסה משהו קטן לאוזן זה התכסה שעווה וגרם לבלגן.
    והכי מעצבן שלפנ 3 שבועות היינו אצל רופאה שטענה שיש דלקת -ולא ראתה שיש שם גוף זר

• קוקי קטנה בכתה הרבה?
    וועליה מסכנה שלי
    עכשיו האוזניים שלה מלוקלקות והכי נקיות.

• בכתה המון זה בלשון המעטה
    היא צרחה בטירוף - השתוללה - והכי פדיחה שתוך כדי ההשתוללות היא בעטה לרופא המסכן באזור חלציו

• אוי בובה מסכנה. נשמע כואב בטירוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה