אחלו לנו בהצלחה-נגמלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היום כשגאיה תחזור מהגן אני מתחילה לה גמילה מהטיטול- בשעה טובה
    קצת חפירה למי שיש לה זמן....
    זה התחיל אתמול בבוקר, גאיה התעוררה ואמרה לי אמא אני רוצה לעשות מעכשיו פיפי רק בסיר כמו נריה, הראל , אורי ומנתה עוד כמה שמות.
    לא הבנתי מאיפה זה צץ לה והמשכתי לדבר איתה על זה.
    בצהריים התקשרתי לגן ודיברתי עם הגננת ושאלתי לפשר העניין. היא סיפרה שאכן אותם ילדים החלו גמילה שלשום יחד בגן. אלה ילדים שקטנים מגאיה בגיל, ולמעשה הם הקבוצה האחרונה שלא גמולה (גאיה והם -הצעירים בגן, הקבוצה הבוגרת גמולה כבר) מה שאומר שלמעשה גאיה תשאר היחידה עם טיטול בגן.
    קצת התרגזתי שהיא לא חשבה לשתף אותי בתהליך שהיא החלה עם הקבוצה ורציתי לדעת למה היא לא הציעה לי שגם גאיה תתחיל (בקיבוץ גומלים קבוצת גיל יחד, ושנה שעברה בפעוטון גאיה פספסה את הגמילה כי החלו רק עם מי שהיה בן שנתיים והיא היתה בת שנה ו9)
    הגננת אמרה שלדעתה צריך לחכות עוד קצת עם גאיה בגלל לידת ינאי.אמרתי לה תכף ינאי בן 3 חודשים- חיכיתי והתחשבתי עקב המעבר לבית החדש והלידה וזה הגיוני.אבל די- נמאס לי מהמעמסה הכלכלית לקנות כל כך הרבה טיטולים, נמאס לי לנגב ולחתל אותה.היא כבר גדולה זה כבר לא הכי נעים בלשון המעטה.נמאס לי שמכל החברות בני גילה בקיבוץ היא היחידה עם טיטול
    היא ילדה חכמה ברמות, מאוד מפותחת לגילה, אין שום סיבה שהיא תישאר עם טיטול לבדה בגן. לדעתי זה יעצים אותה ויבגר אותה עוד יותר.
    מה גם שהיא כן מדברת על זה וכן מתפשטת לבדה ומתלבשת.ועכשיו בימים חמים אלה זה זמן מעולה.
    הגננת פחות הסכימה איתי אבל אמרה שגם קבוצת הגיל שהיא כרגע גומלת בגן- זה לא בא ממנה אלא מההורים- לדעתה הם לא מוכנים אבל היא עושה מה שההורים רוצים

בכל אופן התייעצתי עם כמה מביני דבר וכולם אמרו לי ללכת עם התחושה וכן להתחיל גמילה- גאיה היא ילדה שמאוד הולכת עם הזרם ופועלת בלחץ חברתי בצורה מופתית. מאוד יעזור לתהליך אם היא תעבור אותו עם חבריה ולדעתי כן לתפוס את המומנטום שהיא מדברת על זה הרבה עכשיו בגלל שהיא רואה אותם על הסיר
    בקיצור :) היום בגן אמרתי לגננת שממחר בבוקר אנישולחת אותה ללא טיטול ויוצאים לדרך. כמובן שהיא קיבלה את הדברים ותשתף פעולה

אז אני צריכה ללכת לקנות תחתונים, וניילונים לספות, ולחטא את הסיר שלה ושיהיה לנו בהצלחה!
23 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה
  • קודם כל על תתרגזי על הגננת כנראה שהילדים התחלו את הגמילה היא "ראתה" שגאיה לא מוכנה ומה שדרבן את גאיה זה החברים הנגמלים שלה
    אני אומרת שברגע שהילד מבקש להוריד אז להוריד לו
    מקסימום יהיו לה פה ושם כמה היא תפספס אבל היא תלמד בסופו של דבר

שיהיה המון בהצלחה

• תקשיבי .. מה שיש לי להגיד לך זה שאת מכירה את הילדה שלך ואם נראה לך שהיא מוכנה - לכי על זה !!!!!!!!!!
    אני התחלתי עם ירין גמילה בגיל שנתיים וחודש! ותוךכמה ימים הילד לא פספס יותר פיפי!
    אז שיהיה בהצלחה , ואני חושבת שעצם זה שהיא רואה ילדים אחרים נגמלים - זה רק יעזור לה..
  • בהצלחה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בהצלחה ענקית!
    איזה יופי!
    אנחנו לקראת כמה ימים חמים - זה מצוין.
    גם אני רוצה אבל נחכה עד שנעלה את השטיח, חבל לי עליו
  • איזה יופי שיהיה המון בהצלחה !!!

• שיהיה בהצלחה!

אהוד
    עידן

• מאמי שיהיה בהצלחה
  • מעולה, הז הגיל להתחיל - בהצלחה!!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • בהצלחה! הייתי בטוחה שהיא כבר גמולה...
    גם אנחנו מתחילים בקרוב...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • בהצלחה!!
  • מצויין שאת הולכת לפי התחושות שלך! אף אחד לא יודע טוב יותר ממך למה גאיה מוכנה ומסוגלת!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לירוני - בהצלחה עם הגמילה.... ספרי אח"כ סודות מלחמה...
  • שיהיה בהצלחה
  • קודם כל בהצלחה ומזל טוב לגאיה

• שיהיה לכם בהצלחה
  • יעל, איך גומלים ישר גם בלילה?מעירים אותם כל הזמן?
    אני גם ככה מניקה בלילה את ינאי לא מעט .איך אני אוכל לקום אליה כל הזמן...
    ותודה לכולן
  • כל הכבוד לגאיה!!!!
    זה ממש לא מובן מאליו שלא פיספסה בכלל
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • שיהיה בהצלחה!!
    אנחנו נתחיל גם בגמילה בקיץ

• איזה כיף לשמוע
  • בהצלחה שיהיה קל ומהיר
    אני גם חושבת שאם זאת התחושה שלך אז לכי על זה !!!
    גם נדב שלי עדיין לא גמול (בן 3)
    אנחנו גם מתחילים בימים אלו ... בהצלחה גם לנו
  • בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה