בנות,אני כותבת ובוכה....סליחה כי בדרך כלל אני לא מתבכיינת כאן.אבל רציתי לשתף.אתן יודעות שהקטנה שלי עושה לי ביה"ס,הייתי מגדירה זאת כעושה לי תיכון.אנחנו במעקבים והיינו צריכים לעשות בדיקות דם.הבדיקות לא יצאו תקינות לחלוטין{לא משנה אני לא אפרט כאן}שורה תחתונה-אנמיה רצינית וחוסר עליה במקל{כן,גילו לי את אמריקה}תשובות של צאליק עדיין בעבודה והורמון גדילה מאוד מאוד נמוך,דיברתי עם הרופא שמטפל בנו איפה שאני עובדת.והוא אמר שכמובן צריך להתחיל ברזל-אז התחלתי{אם אני יחכה לרופא ילדים שלנו מהקופה שיגיד לי שאני צריכה יבוא המשיח,הוא רופא מצוין אבל מתאים למצבי חירום בלבד...

}
בכול אופן הורמון הגדילה יכול להעיד גם על חוסר עליה במשקל{כשהיא תעלה במשקל נצטרך לבדוק זאת שוב ולראות אם זה עלה אם לא היא תצטרך לקבל חיצונית הורמון גדילה.
בלילות האחרונים היא ממש לא רגועה כמה כל הזמן מבכי לא רוצה לאכול לא רוצה לשתות,פשוט ידיים כל הזמן ובוכה אני לא יודעת אם זה כאבי בטן{אתמול כל היום לא עשתה קקי}אבל ימים קודמים כן עשתה והסיפור חזר ע עצמו,אני לא יודעת אם זה שיניים כי אני לא רואה משהו נפוח,אני יודעת שמשהו מציק-אלוקים יודע מה...בקיצור אנחנו מותשים לחלוטין בייחוד שאוטטו מבחן גדול על כל החומר במיילדות ולא הספקתי להקיף עדיין מחצית מהחומר.-ואני לומדת בכל הזדמנות
אתמול כשבאתי לקחת אותה מהמעון אמרו לי שלא היה לה מצב רוח בכלל,אתמול לקח לי זמן עד שהוצאתי ממנה חיוך והיא פעילה וחייכנית ומקשקשת שזה לא מתאים לאיך שהיא עכשיו.לקחתי אותה למכולת ליד הבית ואמרתי לה תבחרי מה את רוצה-קניתי לה ארטיק חלב עם פירות וציטוס עם בוטנים שהיא אוהבת וויטמינציק שבגלל שמצויר על זה אריה היא הסכימה..אני לא יודעת אם היא עושה מניפוצליות או לא לפעמים אני מרגישה שכן..

האוכל וכל העשרה שסיכמנו עם הדיאטנית והלך מצוין בזמן האחרון היא מסרבת לקחת עושה הפגנות..אני לא יודעת מה לעשות?
אני אומנם אחות ילדים אבל בדברים כאלו...קטונתי.
ותודה למי שקראה עד עכשיו...